Can SIKINTISI HocamBak bak zebanileride izliyor
Aslinda para olmazsa birakmis oluyon dostYav kim bırakmış bu işi ne anlatın
Olumgit iki kız ayarla.konus ne işin var kumarda önce yasa sonra sıkılırsan tekrar başlarsın kumaraValla Abilerim Kardeşlerim Ben Bugünden İtibaren Bırakıyorum Saatler 01:13 17:11:2023
Yok öyle şuan battık hala canlı Skor sitelerinde geziyoz avare gibi aranıyoz para olmasa daAslinda para olmazsa birakmis oluyon dost
Oyunun rehavet çok kötü bir durumKeşke bunları oynarken düşünseydin 300 k çok büyük para da değil ama film bitmiş sen farketmissin kötü
Hocam Vericeğin Tavsiye Çok İYİ oldu motive ve ikna ettin OPDSGJNMPODGOlumgit iki kız ayarla.konus ne işin var kumarda önce yasa sonra sıkılırsan tekrar başlarsın kumara
Dm bakcan mı artık canımYav kim bırakmış bu işi ne anlatın
La öyle degil valla o yaslarda hatirliyom kumar daha cezbedici geliyordu deliriyodum resmenOlumgit iki kız ayarla.konus ne işin var kumarda önce yasa sonra sıkılırsan tekrar başlarsın kumara
öyle zatenLa öyle degil valla o yaslarda hatirliyom kumar daha cezbedici geliyordu deliriyodum resmen
Bakma o tasak geçenlere senin borcun 300 se onların 500 borçlu görmek istiyorlar kendilerinden daha kötü olanları görmek istiyorlar ki şükür etsinler dediğim gibi gençsin bırakırsınHocam Vericeğin Tavsiye Çok İYİ oldu motive ve ikna ettin OPDSGJNMPODG
Parayı bulana kadar bırakırsınValla Abilerim Kardeşlerim Ben Bugünden İtibaren Bırakıyorum Saatler 01:13 17:11:2023
@nişantaşı ayarlar sanaKızla Konuş Diyosunda Hocam Bak Götüme Donum Kaldı Donum Olmazsa Götümün Bizzat Kendisi Gözükücek
valla çok değil toplamdaki kayıp 300 bini buldu bu akşam son 1200 daha bastım oda gitti blackjackte karı güzel veriyordu aslındaBu akşam kaç para kaybettin çok kayıp olunca hep böyle banada oluyor
Konuştuğum Var Reis Eyvallah