- 98
- 40
- 18
Reis wifi ile girme Mahallenden biri bile kaydolmussa vermiyolarİp deyip vermemeye başladılar kilit
Reis wifi ile girme Mahallenden biri bile kaydolmussa vermiyolarİp deyip vermemeye başladılar kilit
Sacmalıga bakarmısınız adamlar mq coklu hesap diyor aptallar 300tl için kendilerini rezil ediyolar
deneme bonusu olması bir tık koydu
1 - Öncelikle Deneme bonusundan faydalanmak için kayıt esnasında promosyon kodu kısmına ''DENEME'' yazmanız yeterli olacaktır.
2 - 300 ₺ Deneme bonusu ile sadece slot alanında katılım sağlanabilir.
3 - Bonusunuz ile 2.500₺ veya üzeri kazanç elde etmenizin ardından minimum,maksimum 300₺ çekim talebi iletilebilirsiniz.
4 - Deneme bonusuna ait kazanca yalnızca HAVAlE yöntemi üzerin çekim talebi iletebilirsiniz.
5 - Freespin satın alınan oyunlarda Freespin satın alımı serbesttir.
Beinwon260.com
Ödemeyince daha çok koyar merak etme 😃deneme bonusu olması bir tık koydu
Ödedi bana kardeşim kimseye koymadı 😂Ödemeyince daha çok koyar merak etme 😃
sahtekar o.ç bu site daha siteyi yeni duydum hattim ve cihazım 1 haftalik yepyeni adamlar ip diyor mk şaka gibi
1 - Öncelikle Deneme bonusundan faydalanmak için kayıt esnasında promosyon kodu kısmına ''DENEME'' yazmanız yeterli olacaktır.
3 - Bonusunuz ile 2.500₺ veya üzeri kazanç elde etmenizin ardından minimum,maksimum 300₺ çekim talebi iletilebilirsiniz.
4 - Deneme bonusuna ait kazanca yalnızca HAVAlE yöntemi üzerin çekim talebi iletebilirsiniz.
Beinwon260.com
300 TL 2600Tl yaptım çekim talebi verdim , gelişmeyi sizlere bildireceğim
Beinwon260.com