Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Beinwon 300₺ Deneme Bonusu

jaja8181

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
0
1
Sacmalıga bakarmısınız adamlar mq coklu hesap diyor aptallar 300tl için kendilerini rezil ediyolar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
480
170
43
Dolandırıcı bu site elverişli site değil bu

anillgur

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
1
300 ₺ DENEME BONUSU

1 - Öncelikle Deneme bonusundan faydalanmak için kayıt esnasında promosyon kodu kısmına ''DENEME'' yazmanız yeterli olacaktır.

2 - 300 ₺ Deneme bonusu ile sadece slot alanında katılım sağlanabilir.

3 - Bonusunuz ile 2.500₺ veya üzeri kazanç elde etmenizin ardından minimum,maksimum 300₺ çekim talebi iletilebilirsiniz.

4 - Deneme bonusuna ait kazanca yalnızca HAVAlE yöntemi üzerin çekim talebi iletebilirsiniz.

5 - Freespin satın alınan oyunlarda Freespin satın alımı serbesttir.

Beinwon260.com
deneme bonusu olması bir tık koydu

Ekli dosyalar

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
697
358
63
Kızlar şimdi baktım, site gayet eli yüzü düzgün bir site. Spor için çift sağlayıcı kullanıyorlar. ekstra lisansları da mevcut daha ne istiyorsunuz. Ben yazılanları okuyunca amatörce hazırlanmış bir sayfa zannettim hiç de öyle değil.

selmancini

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
97
28
300 ₺ DENEME BONUSU

1 - Öncelikle Deneme bonusundan faydalanmak için kayıt esnasında promosyon kodu kısmına ''DENEME'' yazmanız yeterli olacaktır.

3 - Bonusunuz ile 2.500₺ veya üzeri kazanç elde etmenizin ardından minimum,maksimum 300₺ çekim talebi iletilebilirsiniz.

4 - Deneme bonusuna ait kazanca yalnızca HAVAlE yöntemi üzerin çekim talebi iletebilirsiniz.

Beinwon260.com
sahtekar o.ç bu site daha siteyi yeni duydum hattim ve cihazım 1 haftalik yepyeni adamlar ip diyor mk şaka gibi

mafakiii61

Yeni üye
Yeni Üye
6
1
3
300 ₺ DENEME BONUSU

Beinwon260.com
300 TL 2600Tl yaptım çekim talebi verdim , gelişmeyi sizlere bildireceğim

Ekli dosyalar