Arada ödeme yaptıkları nadir kişilerdenim demekki şans kime denk gelirse ama 2 gündür sabırla bekledim canlıya dahi baglanmadim. Abi yüzde 99 ödenmedi diyor arada bir iki kişide geldi diyor kime inancaz
Ben parayı da çektim 7.500
Freespindem gelecek olan kazancı 1 katı çevirmek şartıyla 5000 tl yapan 1500 10000 tl yapan 4000 15000 tl yapan 7500 tl çekim yapabilir yatırım şartı yok denenebilir arkadaşlar şimdi denk geldi atıyorum buraya
Aynen ben de iki gün üzerine 7.500 çektimArada ödeme yaptıkları nadir kişilerdenim demekki şans kime denk gelirse ama 2 gündür sabırla bekledim canlıya dahi baglanmadim
2023 de üyesin ve 3 tane mesajın var.Aynen ben de iki gün üzerine 7.500 çektim
Sen başını çektin yalancı orevladı seni😅Aynen ben de iki gün üzerine 7.500 çektim
Ödeme yapıldi knk sorunsuzgeçin bu işi kimseye ödemeye yapmadı bence dün benim de bakiyeyi düzenlediler sıfırladılar
Ya sokuk 48 mesajın var site elemanısın belli etme bu kadar . Bi bitmediniz amk .Ödeme yapıldi knk sorunsuz
ya yeni üyesinb nereye ödeme yapıldı bi sana yapıldı he aynen kardeşimÖdeme yapıldi knk sorunsuz
Valla özur bekliyorum burda insanlara haber veriyoruz bilip bilmeden neyle İran ediyorsjn ayipYa sokuk 48 mesajın var site elemanısın belli etme bu kadar . Bi bitmediniz amk .