Üstelemiyoruz aslında nasıl ki bakiyesi silinen arkadaşlar yazdı bakıyemi sildiler diye bizde çekim gelince yazdık arkadaşlar çekim geldi diye adamlar on saniyede site elemanı damgası vurduBeyler fazla uzatmayın çeken cekmiştir niye bu kadar üsteliyorsunuz
OkÜstelemiyoruz aslında nasıl ki bakiyesi silinen arkadaşlar yazdı bakıyemi sildiler diye bizde çekim gelince yazdık arkadaşlar çekim geldi diye adamlar on saniyede site elemanı damgası vurdu
Kimseye ispatlamak zorunda degilsin boskoyÜstelemiyoruz aslında nasıl ki bakiyesi silinen arkadaşlar yazdı bakıyemi sildiler diye bizde çekim gelince yazdık arkadaşlar çekim geldi diye adamlar on saniyede site elemanı damgası vurdu
Mesajımız az olabilir. Ben giriyorum burda bonus takip ediyorum varsa alıyorum yoksa çıkıyorum. Kimseyle goygoy etmiyorum mesaj sayımın azlığı ne alakaödeme yapıldı diyenlerin hepsin 20 30 mesaj siz düşünnü artık
Uğraşma boşver bazı insanlara iyilik yaramıyor. Geldi diye bilgi veriyoruz ama yemedigimiz hakaret kalmıyor kimseye ispatlamak zorunda değiliz gelmeyenlerin bazılarına neden gelmediği belli canliyada bu üslupla konusurlarsa normal yaniAbi iftira atmak bu kadar basit mi cidden ulan hepsinin SS i ni attım daha ne yapayım ödeme yaptı diyorum yemin ederim ödediler parayı evet geç oldu uğraştırdı ama sonunda da ödemeyi yaptı neticeye bakalım çekim bekleyenler emin olun FS satın almadıysanız kural ihlali yapmadiysaniz ödemeniz gelecektir
Kural ihlaliydi evet açıklamalarda yazıyordu o 4 oyunda oynaman lazimdiBakiye silindi sebeb ise eklenn fsler çekim yapılana kadar eklenn oyunda oynanmadigi icin silindi sadece pragmatik oynadim başka sağlayıcı bile değil ama bakiye silindi ödeme yapilmadi
o zaman seni müridim yapiyorumPeygambersin o zman knk
bu da yeni üye xdUğraşma boşver bazı insanlara iyilik yaramıyor. Geldi diye bilgi veriyoruz ama yemedigimiz hakaret kalmıyor kimseye ispatlamak zorunda değiliz gelmeyenlerin bazılarına neden gelmediği belli canliyada bu üslupla konusurlarsa normal yani
Tamam knk tek dürüst insan sensin hepimizin mesajı az yalancıyızbu da yeni üye xd
Kardeşim ben bir bayanım burda elalemin adamlarıyla muhabbet edecek halim yok girer bonusuma bakarım yoksa çıkarım yeni eski üyelikle ne alaka insan gibi geldiğini yazdım kanitimi gönderdim ne meraklisiniz insanlara iftira atmayabu da yeni üye xd
ne diosun 20k yatirim yapilirmi siteyeAdama destekle konuşmami ardından hesabımin ss ni attım hala inanmamak ta ısrarcı bu adam benim yanımda olsa bile inanmaz neyse valla üzüldüm senin adına durumuna herkese iyi akşamlar bol şanslar mesajı az insanlar yalan söylemiyor arkadaşlar paranızı çarçur etmeyin çekimler ödeniyor