- 1,111
- 593
- 113
Depin tek şutu var Oda gol oldu nasıl oldu dost göremiyorum da ben 😂ben amsterdamda statdayım berkan rahat ol babako gol gelir ev
Depin tek şutu var Oda gol oldu nasıl oldu dost göremiyorum da ben 😂ben amsterdamda statdayım berkan rahat ol babako gol gelir ev
dost ev ablukaya aldı sarı kafa stoper var pas hatası yaptı geriye doğru ortasahada dep kontraya çıktı 3e 1 attı tamamen şans ev 3 atar inşallahDepin tek şutu var Oda gol oldu nasıl oldu dost göremiyorum da ben 😂
Aydınlandık dost saolasındost ev ablukaya aldı sarı kafa stoper var pas hatası yaptı geriye doğru ortasahada dep kontraya çıktı 3e 1 attı tamamen şans ev 3 atar inşallah
bolşansSizce gelirmi dostlarEkli dosyayı görüntüle 260616
Yasin kaç dostum seninDepe bı haller oldu tribüne manitaları gelmiş gibi oynuyorlar
22 kral noldu kiYasin kaç dostum senin
Fotodaki o ise max 22Yasin kaç dostum senin
Tek attın 😅 abi helalFotodaki o ise max 22
Yesss benim valla doğru bildi kahin gibi adammFotodaki o ise max 22
Bol sans kardes.umarim atarda kazanirsinSizce gelirmi dostlarEkli dosyayı görüntüle 260616
Abi senin tahminler bu kadar iyiyse bı kupon yap oynayak yahuuu 😆😆Fotodaki o ise max 22
Para yokki kupon yapip yatiramayinca para vermiyorlarAbi senin tahminler bu kadar iyiyse bı kupon yap oynayak yahuuu 😆😆