incedenTebrikler
Yapıyorsun bu sporu
saol dost@berkayaydin6 Tebrikler dost güzel kazanç
Sen nerdesin kanka yaTebrikler kanka helal olsun @berkayaydin6
Kanka havalar sıcak olunca duramiyorum evde, dışardayım takılmacalar sağolsun dostlarimiz içtik ettik flanSen nerdesin kanka ya
Anladım kardeşim parayı buldun yani hayrını gör vallahi bende bunaldım çok çeşmeye gideceğim yüksek ihtimal bu hafta çalışmak için tabiKanka havalar sıcak olunca duramiyorum evde, dışardayım takılmacalar sağolsun dostlarimiz içtik ettik flan
Parayı bulamadım kanka parasızlıktan sıkıldım dostlar idare ediyor beni 2 tane int faturam birkti daha onları ödiyemiyorumAnladım kardeşim parayı buldun yani hayrını gör vallahi bende bunaldım çok çeşmeye gideceğim yüksek ihtimal bu hafta çalışmak için tabi
vay kardeşim çoğumuz aynıyız Allah herkesin yardımcısı olsunParayı bulamadım kanka parasızlıktan sıkıldım dostlar idare ediyor beni 2 tane int faturam birkti daha onları ödiyemiyorum
Bilmiyom kanka ya şu kumarda 1 kez tam sansım tutmadi valla %75 kayıp %25 ağza bal çalma yanivay kardeşim çoğumuz aynıyız Allah herkesin yardımcısı olsun
Tutmaz kardeşim sonu hep zarardır en kral kumarbazda zarardadır. Alıp veriyorsun vallahi 100 bin tlyi bir arada görmedim ama çok rahat yatır çek 100bini geçmiştir. Pişmanlık bu işlerde huy olmus illa oynuyoruz para geçince ele ihtiyac olsun olmasın durduk yere sıkıntı sonraBilmiyom kanka ya şu kumarda 1 kez tam sansım tutmadi valla %75 kayıp %25 ağza bal çalma yani
Öyle kanka ya ben yine genele göre biliyosun 100tlciyim 2 kat yaptimmi çıkıyorum ama yok yani nekadar öfke kontrolude yapsan lobi senden alıyoTutmaz kardeşim sonu hep zarardır en kral kumarbazda zarardadır. Alıp veriyorsun vallahi 100 bin tlyi bir arada görmedim ama çok rahat yatır çek 100bini geçmiştir. Pişmanlık bu işlerde huy olmus illa oynuyoruz para geçince ele ihtiyac olsun olmasın durduk yere sıkıntı sonra