Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı berkayaydin6 / Bana Basket Diyin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kanka havalar sıcak olunca duramiyorum evde, dışardayım takılmacalar sağolsun dostlarimiz içtik ettik flan
Anladım kardeşim parayı buldun yani hayrını gör :) vallahi bende bunaldım çok çeşmeye gideceğim yüksek ihtimal bu hafta çalışmak için tabi

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Anladım kardeşim parayı buldun yani hayrını gör :) vallahi bende bunaldım çok çeşmeye gideceğim yüksek ihtimal bu hafta çalışmak için tabi
Parayı bulamadım kanka parasızlıktan sıkıldım dostlar idare ediyor beni 2 tane int faturam birkti daha onları ödiyemiyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Bilmiyom kanka ya şu kumarda 1 kez tam sansım tutmadi valla %75 kayıp %25 ağza bal çalma yani
Tutmaz kardeşim sonu hep zarardır en kral kumarbazda zarardadır. Alıp veriyorsun vallahi 100 bin tlyi bir arada görmedim ama çok rahat yatır çek 100bini geçmiştir. Pişmanlık bu işlerde huy olmus illa oynuyoruz para geçince ele ihtiyac olsun olmasın durduk yere sıkıntı sonra

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Tutmaz kardeşim sonu hep zarardır en kral kumarbazda zarardadır. Alıp veriyorsun vallahi 100 bin tlyi bir arada görmedim ama çok rahat yatır çek 100bini geçmiştir. Pişmanlık bu işlerde huy olmus illa oynuyoruz para geçince ele ihtiyac olsun olmasın durduk yere sıkıntı sonra
Öyle kanka ya ben yine genele göre biliyosun 100tlciyim 2 kat yaptimmi çıkıyorum ama yok yani nekadar öfke kontrolude yapsan lobi senden alıyo