- 21,396
- 13,947
- 113
Wonnnn
Maşallah temız wonMaçın %90 geleceğini düşünüyordum zaten ama çok kolay oldu bu
valla ben olsam almazdım fark büyük ev niye bastırsın zaten yenilmiş derdim. güzel his tebriklerMaçın %90 geleceğini düşünüyordum zaten ama çok kolay oldu bu
Wnba den ıyı attılar 3.pervalla ben olsam almazdım fark büyük ev niye bastırsın zaten yenilmiş derdim. güzel his tebrikler
Hadı bakalım burdayık dunun acısı cıksınMuhtemelen 300 çekebilicem kayıp bonusunun 10 katıymış 300 başka siteye atıp devam ordada 2 tane bilsek yeter
Dost 5 senedir basket bahsi alırım en sevdiğim maç tipidir fark olan maç geneline bak fark yiyen takımlar 2.yarı atar yenen takım savunma yapmaz yenilende rahat oynarvalla ben olsam almazdım fark büyük ev niye bastırsın zaten yenilmiş derdim. güzel his tebrikler
Kayıp bonusuyla değil de kendi paramı bu kadar katlasaydım diye düşünüp üzülüyo musunuzMuhtemelen 300 çekebilicem kayıp bonusunun 10 katıymış 300 başka siteye atıp devam ordada 2 tane bilsek yeter
vallahi geçen hafta baskete alt aldım son maçım 25 oran. maç uzatmalara gitti betco altyapısı. bidahada basket oynamam cesaret edemem 30 oranımı yedilerDost 5 senedir basket bahsi alırım en sevdiğim maç tipidir fark olan maç geneline bak fark yiyen takımlar 2.yarı atar yenen takım savunma yapmaz yenilende rahat oynar
Hayır neden diye sorarsan gerçek yatırdığımız bakiyeyle rahat oynayamıyoruz aslında düşünmeden oynamak lazım onu yapamıyoruz ondan kaybediyoruz ben kayıp bonusuyla rahat oynuyorum genelde kazanç oluyorKayıp bonusuyla değil de kendi paramı bu kadar katlasaydım diye düşünüp üzülüyo musunuz
KesınlıkleHayır neden diye sorarsan gerçek yatırdığımız bakiyeyle rahat oynayamıyoruz aslında düşünmeden oynamak lazım onu yapamıyoruz ondan kaybediyoruz ben kayıp bonusuyla rahat oynuyorum genelde kazanç oluyor
Evet ya hep öyle oluyoHayır neden diye sorarsan gerçek yatırdığımız bakiyeyle rahat oynayamıyoruz aslında düşünmeden oynamak lazım onu yapamıyoruz ondan kaybediyoruz ben kayıp bonusuyla rahat oynuyorum genelde kazanç oluyor
Bak dün gece mesela Brezilya ligi takım 9-17 atmış iy 26 ms atarı 58 yani 32 sayı barem girdim bende çok fark vardı 3.per 9 attı yine son per 23 bekliyorum barem 15 takım 24 attı oluyor yani fark olan maçlardavallahi geçen hafta baskete alt aldım son maçım 25 oran. maç uzatmalara gitti betco altyapısı. bidahada basket oynamam cesaret edemem 30 oranımı yediler
Dunkı mac cok enteresandı 7 dk sayı cıkmadı ben hala ordayımBak dün gece mesela Brezilya ligi takım 9-17 atmış iy 26 ms atarı 58 yani 32 sayı barem girdim bende çok fark vardı 3.per 9 attı yine son per 23 bekliyorum barem 15 takım 24 attı oluyor yani fark olan maçlarda
Sayı çıkmamasını geçtim bi de 0-20 seri yediDunkı mac cok enteresandı 7 dk sayı cıkmadı ben hala ordayım
Cok ılgınc yavSayı çıkmamasını geçtim bi de 0-20 seri yedi