- 7,050
- 5,618
- 113
En az 6 ay dostBilen var mı . Turkcell'de 3 ay düzenli fatura ödedim . Telefon alabilir miyiz la . Bayram paramız çıksın 😀
En az 6 ay dostBilen var mı . Turkcell'de 3 ay düzenli fatura ödedim . Telefon alabilir miyiz la . Bayram paramız çıksın 😀
Otomatik odeme verdıysen alırsın yoksa 6 ay lazım en dusuk dostBilen var mı . Turkcell'de 3 ay düzenli fatura ödedim . Telefon alabilir miyiz la . Bayram paramız çıksın 😀
Önceden 3 aydı 6 ay mi olmuşEn az 6 ay dost
o toplar cok tehlıkelı dost anlat suna hepımızde kontorlu hattın neden oldugunu soyle dostumuzaEn az 6 ay dost
Sazan avlio kupon yaptığı yok
ali iyi yerde yetiişti ama az kalsın gidiyodu mac
Bende faturalı hat var dost hicde geciktirme yapmam kendi adına konuş dosto toplar cok tehlıkelı dost anlat suna hepımızde kontorlu hattın neden oldugunu soyle dostumuza
sozde 3uncu ceyrek 35 atiyorlardi biz de ugrasmiyoduk dustugumuz durumlara bak2 dk da 3 cıkcak mı dıye strese gırıyoz
Gelir artık ya ev illaki faul yapar2 dk da 3 cıkcak mı dıye strese gırıyoz
3 yıldır Vodafone kullaniyoruz ondan aldık . 2 faturalı hat var ank . İş adamı gibi geziyoruz telefonda çift hatla .o toplar cok tehlıkelı dost anlat suna hepımızde kontorlu hattın neden oldugunu soyle dostumuza