alacaklıklar cok oldumu 4 tane de alırsın dost3 yıldır Vodafone kullaniyoruz ondan aldık . 2 faturalı hat var ank . İş adamı gibi geziyoruz telefonda çift hatla .
alacaklıklar cok oldumu 4 tane de alırsın dost3 yıldır Vodafone kullaniyoruz ondan aldık . 2 faturalı hat var ank . İş adamı gibi geziyoruz telefonda çift hatla .
77 alicim75 64 bitti lose dagilin
at bı prenses lınkı bakalım dostHerkese teşekkürler beyler biraz terletti ama geldi eve girmedik iyiki
Sazan 177 alicim
illa biri kazanmıstır dı mı bu gece dost helalWonnnnn @Berkay0658 @Berkan3636 @Berkay26 @Berkay2134 @Berkay2008 @berkayaydin6
Tebrikler güzel kardeşim benim
Helal dost yaptın sinemaniHerkese teşekkürler beyler biraz terletti ama geldi eve girmedik iyiki
Borç yok diyoruz . Ay sonu turkcelle Vodafone a 3 k domalıyoruz dostalacaklıklar cok oldumu 4 tane de alırsın dost
erhanbey the analyzer ilk yari sonunda macin 1/2 biteceginin sinyalini aldigini ve ona gore oynamamiz gerektigini soylemisti. Bir kez daha anladik ki erhanbeyin analizleri yanilmayip yaniltmiyor ⚡⚡alacaklıklar cok oldumu 4 tane de alırsın dost
enişte VBET destek yok pıyasada bu gece senı secmıs ali dalascakSazan 1
3 ü dm atsa yeter dostilla biri kazanmıstır dı mı bu gece dost helal
şaşmaz dost özelden yaz ucretlı mac verıyorum bu sekıl 1den 2 2 den 1 bazen baskette 0 dan 0 verıyoz dosterhanbey the analyzer ilk yari sonunda macin 1/2 biteceginin sinyalini aldigini ve ona gore oynamamiz gerektigini soylemisti. Bir kez daha anladik ki erhanbeyin analizleri yanilmayip yaniltmiyor ⚡⚡
Bugun vbet chat cok meskuldu alicim bi sıkıntı yoktur inşenişte VBET destek yok pıyasada bu gece senı secmıs ali dalascak
Teli al sat yapcaksan o toplara girme dost çok ceremesini çektim o işlerin 3 yıldır bıraktım o sinemalarıBorç yok diyoruz . Ay sonu turkcelle Vodafone a 3 k domalıyoruz dost
Dm attım geçen cep vermedi küsmüş banaenişte VBET destek yok pıyasada bu gece senı secmıs ali dalascak
Samuele kayıyodum dostumBugun vbet chat cok meskuldu alicim bi sıkıntı yoktur inş
hem bılgısayardan hem mobılden twitterdan telegramdan her yerden aynı anda yazıyomus enısteBugun vbet chat cok meskuldu alicim bi sıkıntı yoktur inş
bu sporu sadece paran yokken yapiyorsun herhaldeşaşmaz dost özelden yaz ucretlı mac verıyorum bu sekıl 1den 2 2 den 1 bazen baskette 0 dan 0 verıyoz dost