- 41,609
- 45,029
- 113
Enişte daha iyi anlatır dost bende denemedımYaptiktan sonra sıra bende dalgası mı dost ondan mı bahsediyon cahilim aydınlat beni dost
Enişte daha iyi anlatır dost bende denemedımYaptiktan sonra sıra bende dalgası mı dost ondan mı bahsediyon cahilim aydınlat beni dost
bırak dost sende sımdı bornova sokagını ıyı bılırsın alsancaktaYaptiktan sonra sıra bende dalgası mı dost ondan mı bahsediyon cahilim aydınlat beni dost
Bayramyay ı çağırayım mi dost bi kripto adresi ayarlasin bütün parayı çekelim oraya . Hazır bekliyorver hesabın sıfresını yarım saate ben atarım lınkı kardesım
Biliirim dost balkodan meme sarkitirlarbırak dost sende sımdı bornova sokagını ıyı bılırsın alsancakta
yaylacı bayram tovbe etmıs muezzın yapmıs sukest onu dostBayramyay ı çağırayım mi dost bi kripto adresi ayarlasin bütün parayı çekelim oraya . Hazır bekliyor
Reis bilmiyorum oynadım ama nasıl atıcamBeko sende at su prensesi enişte bize yaslıcak sinirden
dikkatli ol dost hepsi meme olmayabılırBiliirim dost balkodan meme sarkitirlar
bekle gostercem sımdı herkes yerını alsın hazır 20cm dedıkReis bilmiyorum oynadım ama nasıl atıcam
sagda 3 noktaya tıkla dost orda yenıden oynat varbekle gostercem sımdı herkes yerını alsın hazır 20cm dedık
Enişte konu 100 yıldan acıldıktan sonra bi konusmaların sertlestı hayırdır ne 100 yılmısdikkatli ol dost hepsi meme olmayabılır
Lafı değiştirme dost kesme kasaya caktin mı cakmadin mı cevap verdikkatli ol dost hepsi meme olmayabılır
Oyuna girip mi dostsagda 3 noktaya tıkla dost orda yenıden oynat var
makarasını yapandan degıl sessız pusuda kalandan korkcan dostLafı değiştirme dost kesme kasaya caktin mı cakmadin mı cevap ver
Yani enisten Bursa'da çaktı mi dost kesme kasayamakarasını yapandan degıl sessız pusuda kalandan korkcan dost
Oyle atarsa saymayız alicim birdaha aldırırız onun zevki videodaLink atamionmaeem yazsana kaç verdi
Ulen siz iyice kafayı yemisinizOyle atarsa saymayız alicim birdaha aldırırız onun zevki videoda