gürcü gibi yazısıyolar Ali cok grcu sktm ben gürcü olan varsa ayagını denk alsınAlayı türkçe ozuelusu
gürcü gibi yazısıyolar Ali cok grcu sktm ben gürcü olan varsa ayagını denk alsınAlayı türkçe ozuelusu
Dost önümde iki seçenek var para bulmak için .O zaman kaşar missin sen dost acıma yapıştır
Oruclu agızla bu nasıl bir kelamdır enıstegürcü gibi yazısıyolar Ali cok grcu sktm ben gürcü olan varsa ayagını denk alsın
yuzuncu yıl tehlıkelı enıste kadınlar 20cm le gezıyo 100. yıldaDost önümde iki seçenek var para bulmak için .
Birincisi telefon al sat, diğeri Antalya yüzüncü yıla gece çıkmak . Telefon al sat yapıp, yüzüncü yılda bekleyen bir ablamızı ben yapayım
Beline kuvvet dostDost önümde iki seçenek var para bulmak için .
Birincisi telefon al sat, diğeri Antalya yüzüncü yıla gece çıkmak . Telefon al sat yapıp, yüzüncü yılda bekleyen bir ablamızı ben yapayım
Erhani amateme yatırmak şart oldu .amatemdeki abilerin bi elden geçirmesi lazimOruclu agızla bu nasıl bir kelamdır enıste
Kadında 20cm iyimiş enişteyuzuncu yıl tehlıkelı enıste kadınlar 20cm le gezıyo 100. yılda
Bi inferno yapmaya bakar dost . Yüzüncü yılla işimiz olmaz para olduktan sonrayuzuncu yıl tehlıkelı enıste kadınlar 20cm le gezıyo 100. yılda
kadın dedım sen anla enıste saclar uzun dıye herkes kadın mı oluyo 20 cm oldumu ne oldugu bellı enıste bırak bu kelıme oyunlarınıKadında 20cm iyimiş enişte
İyi anlatıyon eniştekadın dedım sen anla enıste saclar uzun dıye herkes kadın mı oluyo 20 cm oldumu ne oldugu bellı enıste bırak bu kelıme oyunlarını
Sever anlatmayi pirasa yapmayiİyi anlatıyon enişte
Bukadar anlatmanın altında mazi ararım dost benSever anlatmayi pirasa yapmayi
burası bursa degıl enıste bursa cocukları gıbı her yerde olmuyo sadece 100.yılda oluyoBukadar anlatmanın altında mazi ararım dost ben
Yaptiktan sonra sıra bende dalgası mı dost ondan mı bahsediyon cahilim aydınlat beni dostBukadar anlatmanın altında mazi ararım dost ben
Biz de 5 saattir bekliyoruz . Al ordan bi dead or aliveoglene kadar berkay mı beklıcez burda bızım takıbımız saatı 100 lıra 3 saattır burdayız 300er lıra adam bası al orda 200luk bı prenses
ver hesabın sıfresını yarım saate ben atarım lınkı kardesımBu oyunun linkini nasıl atıcam dost @erhanbey22
Biz bursada yasamamıza ragmen senin gibi yaaamıs gibi anlatamadık enişte helal olsunburası bursa degıl enıste bursa cocukları gıbı her yerde olmuyo sadece 100.yılda oluyo