- 12,707
- 14,879
- 113
Enişte herşeyi biliyo da bi parayı bulamioEnişte bilir dost
Enişte herşeyi biliyo da bi parayı bulamioEnişte bilir dost
Ayıp ediyon dost işin makarasindayizdost bende cevap bıtmez sende de bıtmez bu gece gırerız bırbıreımıze at payfıx dostumuza
Bulucakda dostları teker teker kaybolucak die korkuyordurEnişte herşeyi biliyo da bi parayı bulamio
Parayi bulsada değişmez benim erhanimBulucakda dostları teker teker kaybolucak die korkuyordur
bende bılmıyom Alicim degısr mıyım degısmez mıyım bı turlu sınanamadıkParayi bulsada değişmez benim erhanim
Sanada demesinParayi bulsada değişmez benim erhanim
parası neyse veririz ilk dostlarımızı değiştirriz enişteSanada demesin
O muhabbet eskıde kaldı alicim diye
Yanlış tespit dost ilk erhana yazarımAma bu erkandan şüpheliyim parayı bulursa ilk erhanla ilişkisini keser : ))))
nispet için mi dostYanlış tespit dost ilk erhana yazarım
Evet ilk erhana yazarsın erkanim hayatında başarılar diyeYanlış tespit dost ilk erhana yazarım
Üzdün dostnispet için mi dost
saka maka35 saattır uyumadım dost beynımde prensesler oynuyoÜzdün dost
Ayıp ediyon reis @erhanbey22 @Erkan4235 @İskorpit bu adamları para değiştirmez belki forumun %90ını değiştirir ama bunlara kefiliz her türlüAma bu erkandan şüpheliyim parayı bulursa ilk erhanla ilişkisini keser : ))))
Güzel olurdu amaŞu tayfa aynı şehirde olsa boku yerdi ortalık her türlü kumar alkol karı kız dönerdi : ))))
oraya ne etıketler atıldı dost hepsı geldı gectıAyıp ediyon reis @erhanbey22 @Erkan4235 @İskorpit bu adamları para değiştirmez belki forumun %90ını değiştirir ama bunlara kefiliz her türlü
Dost beni o dolandırıcı Erhan ile aynı kefeye koymana kırıldım dostAyıp ediyon reis @erhanbey22 @Erkan4235 @İskorpit bu adamları para değiştirmez belki forumun %90ını değiştirir ama bunlara kefiliz her türlü
Helal dost gene şüpheci yaklaşımlaroraya ne etıketler atıldı dost hepsı geldı gectı