ismet ağa bile bozdu kendını dost adamın rızkımı veren Hüdadır kula mınnet eylemem felsefesı vardı o bıle gıttı kıme guvenelım bız dostHelal dost gene şüpheci yaklaşımlar
ismet ağa bile bozdu kendını dost adamın rızkımı veren Hüdadır kula mınnet eylemem felsefesı vardı o bıle gıttı kıme guvenelım bız dostHelal dost gene şüpheci yaklaşımlar
Dost onlar zaten bozukmus siz cozememissiniz herkesi bi kiyakla güzel konusmayla delikanli güvenilir sanma dostismet ağa bile bozdu kendını dost adamın rızkımı veren Hüdadır kula mınnet eylemem felsefesı vardı o bıle gıttı kıme guvenelım bız dost
Eyw sende dostBeyler görüşürüz öğleden sonra Allaha emanetsiniz
Gorusuruz alicimBeyler görüşürüz öğleden sonra Allaha emanetsiniz
bılıyoz dost cok tatava yapıyon sabah sabahDost onlar zaten bozukmus siz cozememissiniz herkesi bi kiyakla güzel konusmayla delikanli güvenilir sanma dost
Sabah olunca tatava erkan derler bana dost aklında olsunbılıyoz dost cok tatava yapıyon sabah sabah
Ulan Erkan ne adamsın yaSabah olunca tatava erkan derler bana dost aklında olsun
hemen dustun balıkcı hasana dost kacmaz merak etmeSabah olunca tatava erkan derler bana dost aklında olsun
Eller balık mı koktu dosthemen dustun balıkcı hasana dost kacmaz merak etme
canlı destekte mısın dost sans bonusumu ıstıyon 30 tl kaybaEller balık mı koktu dost
Senin dalgana 2 dakka forumdan cikamiyom Senaryo yaziyon paso arkamdanhemen dustun balıkcı hasana dost kacmaz merak etme
yatalım dost yarın ola hayrola bak enıste de 3 lıradan 10 tur turbo attı prenses yıne gırmedı bonusaSenin dalgana 2 dakka forumdan cikamiyom Senaryo yaziyon paso arkamdan
30 TL kayba bonus istersen chati yüzüne kapatırlar dost ölücüyle ugrasmayalim diyecanlı destekte mısın dost sans bonusumu ıstıyon 30 tl kayba
Niye ben 25e bile istiyorum aw çocuklarına mı kalsın para hatta aynı kayıp bonusunu 3-4 kere alıyorum farklı desteklerden30 TL kayba bonus istersen chati yüzüne kapatırlar dost ölücüyle ugrasmayalim diye
bırıktır dost kumbarayı patlatırsın ay basında kumbara bonusunda kalsın30 TL kayba bonus istersen chati yüzüne kapatırlar dost ölücüyle ugrasmayalim diye
Hayal dünyasında mı yasiyo eniste dost bizde 2 k spinde girmiyo oyunlar bonusayatalım dost yarın ola hayrola bak enıste de 3 lıradan 10 tur turbo attı prenses yıne gırmedı bonusa
enıste oyle dost spını bıle turboya alıyo beklemeye tahammulu yokHayal dünyasında mı yasiyo eniste dost bizde 2 k spinde girmiyo oyunlar bonusa
Merdivenaltı sitelerde mi oynuyon dostNiye ben 25e bile istiyorum aw çocuklarına mı kalsın para hatta aynı kayıp bonusunu 3-4 kere alıyorum farklı desteklerden