- 26,816
- 26,220
- 113
Bol şans berkay
Maç öncesi atarı 81.5 tu maçın favorisi normal iddiada barem 159.5 tu birazda boş geçince girdik abi bakalım kısmetBol şans genç. Boca gününde iyi atar, umarım şans yanında olur
Saol dostBol şans berkay
Play off maçları bunlar, 2. yarıya 36 ile girerse tamamdır.Maç öncesi atarı 81.5 tu maçın favorisi normal iddiada barem 159.5 tu birazda boş geçince girdik abi bakalım kısmet
20 attı bu per baremi 74.5 tan yakalım ben 55 sayı kaldı atarı 63 sayı inşallah sakatlık olmazsa gelir gibiPlay off maçları bunlar, 2. yarıya 36 ile girerse tamamdır.
77 mi 75 mi20 attı bu per baremi 74.5 tan yakalım ben 55 sayı kaldı atarı 63 sayı inşallah sakatlık olmazsa gelir gibi
74.577 mi 75 mi
74 ise gelir, Penarol çok iyi takım, oyunda kalır sürekli. bir aksilik olmazsa çok iyi barem. Ben de Hispano maçındayım bakalım. 2. çeyreğe 40 sayı lazım20 attı bu per baremi 74.5 tan yakalım ben 55 sayı kaldı atarı 63 sayı inşallah sakatlık olmazsa gelir gibi
O maçıda gördüm güvenemedim ama 2.per açılır 40 gelir74 ise gelir, Penarol çok iyi takım, oyunda kalır sürekli. bir aksilik olmazsa çok iyi barem. Ben de Hispano maçındayım bakalım. 2. çeyreğe 40 sayı lazım
bız bı gecede 20 k bıraktıgımz oldu dost bızım aklımız durmaz kolay kolay zehır gıbı calısırTatava yapma dost nasıl gülelim bastığım miktarları görsen aklın durucak olsun o kadar bi zahmet
1k ıle nasıl bılet bu dost ukraynaya mı gıdıyonotobus bileti alicam diye 1k battim otobus bileti de alamadim dost ben de edim mi intihar
Kral ev 74 üstü dogrumudurGüzel sıçtılar 2dk oldu maçta sayı yok
ev degıl dep 74 degıl 77 lazım dostKral ev 74 üstü dogrumudur