- 4,624
- 2,066
- 113
para lazimken kazanamiyom ben o yuzden batiyom sureklihelal dost senden de ogrenecegımız cok sınema var gıbı duruyo
para lazimken kazanamiyom ben o yuzden batiyom sureklihelal dost senden de ogrenecegımız cok sınema var gıbı duruyo
bızde oyle dost bı kere acıl 5k lazımdı 4650 den 0ladıkpara lazimken kazanamiyom ben o yuzden batiyom surekli
acil para kazanip tuymemiz lazim bu islerdenbızde oyle dost bı kere acıl 5k lazımdı 4650 den 0ladık
5 senedır kazanamadık daha bı 15 sene zor dostacil para kazanip tuymemiz lazim bu islerden
1 den 2 olcak enıste barem hıc dusmuyo 2 dk da 2 sayıya oynamadı barem bı ınlık var bu ısteDep cok kotu bu per bune arkadas boyle 30 gorsun bari en kotu
boca favori eve gore onun yuzunden dusmuyor1 den 2 olcak enıste barem hıc dusmuyo 2 dk da 2 sayıya oynamadı barem bı ınlık var bu ıste
A.s dost sen oynadiysan gelmeme gibi bi şansı yokSelamın aleyküm boca gelir ya bende şimdi oynadım ama 160.5 üst oynadım gerçi kuponu çok beğenmedim o yüzden paylaşmicam )
Bakalım enıste1 den 2 olcak enıste barem hıc dusmuyo 2 dk da 2 sayıya oynamadı barem bı ınlık var bu ıste
As dostSelamın aleyküm boca gelir ya bende şimdi oynadım ama 160.5 üst oynadım gerçi kuponu çok beğenmedim o yüzden paylaşmicam )
Ahahaha diyosunn inşallah dost bakarım iyi giderse gelmeye yaklaşırsa paylaşırım )A.s dost sen oynadiysan gelmeme gibi bi şansı yok
helal dost herkese 20 tl sana 21 tlDep 38 dedim en az 38 atar diye ilk yarı