- 1,010
- 300
- 83
Sapliyorda sapliyor vale
sen totem yaptıgımı anlamdınmı bır oncekı mesajları okumamıssın sen ole dıosan ole olsunDost 1 saat önce valeden bi şey olmaz diyordun atamaz diyordun
1k altına cok nadir yuksek paralar verıyo 700 aldıysan 400lerde kalıyo genelde ınsallah patlatır ama sanmıyorumİçimde kalmasın diye 700 lük alıcam zaten maç yok daha 5kişiye 20 de çekiliş yapalım
Aslında oynamamak lazım ama son 1 haftada 2-3k verdim bi ihtimal belki 2-3k verir vermezsede zorlamam 150 ile yaptık bugün bu parayı sıkıntı yok yani1k altına cok nadir yuksek paralar verıyo 700 aldıysan 400lerde kalıyo genelde ınsallah patlatır ama sanmıyorum
geride kalanları cok dusunme knk sen 1700 cek atmden koy cebıne sıcak sıcak uyu sen bılıyon hepımız akıl verıyoz ama kımsenın yaptıgı yok o yuzden bı sey dıyememAslında oynamamak lazım ama son 1 haftada 2-3k verdim bi ihtimal belki 2-3k verir vermezsede zorlamam 150 ile yaptık bugün bu parayı sıkıntı yok yani
Cekılısmıİçimde kalmasın diye 700 lük alıcam zaten maç yok daha 5kişiye 20 de çekiliş yapalım
Kardo sen secebılırsın bu baslıkta@Shellac dost baştan beri takip edenlerden 5/20 yaparmısın
çekiliş yok dost istediğin kişilere şans parası verebilirsin@Shellac dost baştan beri takip edenlerden 5/20 yaparmısın
Tamam dostçekiliş yok dost istediğin kişilere şans parası verebilirsin