- 9,881
- 3,302
- 113
Ben çekerken öyle yapıyorum daha kârlı oluyorSen akıllı davranacaktin bro
15 yatırıyorsun ya formu iki kere doldurcaktin
30 olacaktı ben hep öyle yapiyorum
Ben çekerken öyle yapıyorum daha kârlı oluyorSen akıllı davranacaktin bro
Çekerken yiyorlarsa finans biriminde körler calisiyordurBen çekerken öyle yapıyorum daha kârlı oluyor
yiyolar mıSen akıllı davranacaktin bro
yiyorlar tabii o daha ogrenememissinÇekerken yiyorlarsa finans biriminde körler calisiyordur
denemesi bedava varsa bi 20 lira borc ver deneyelimyiyolar mı
Matematiksel olarak mümkün değilÇekerken yiyorlarsa finans biriminde körler calisiyordur
Ben arada yediriyorum bazen olmuyor ama bazenyiyolar mı
Call center ekibinde de sağırları koymuşlar aranma taleplerim sonucu geri dönüş alamıyorumÇekerken yiyorlarsa finans biriminde körler calisiyordur
matematik te hersey mumkunMatematiksel olarak mümkün değil
Ben wettenbet'te sürekli yapıyordum bunu, diyordum adamlar ne salak. 1 kez kazandım tüm bakiyeyi sildiler hesabımı kapattılar. Bilerek yapıyorlarmış kazanırsa ödemeyiz diye adamların işine geliyor yani.Ben arada yediriyorum bazen olmuyor ama bazen
50 atıyorum 100 oluyor
bugun forumda herkes cem yilmaz bir de serenay gibisini bulsak tamamdaCall center ekibinde de sağırları koymuşlar aranma taleplerim sonucu geri dönüş alamıyorum
Deneyelim hemendenemesi bedava varsa bi 20 lira borc ver deneyelim
La olum hesapta para yok çekince bir daha nasıl cekiyon pff cahil seni.smatematik te hersey mumkun
Hani kullanılabilir çekebilceğiniz bakiye yazıyo ya iki defa yapaman o yüzden mümkün değil sevgili kardeşimmatematik te hersey mumkun
Can yılmaz gibisin sende aynıbugun forumda herkes cem yilmaz bir de serenay gibisini bulsak tamamda
2. turda patladı reis 3 . maçı göremedik@berkayb95 nasıl gidiyor dost
10k oldu kasa paparamı özelden mi atayım sana@berkayb95 nasıl gidiyor dost
1 dk da yollayan site bul para geliyor odendi oluyor hizli oluesan iptal edersin 1 2 kere yaptimDeneyelim hemen
La olum hesapta para yok çekince bir daha nasıl cekiyon pff cahil seni.s
Şşş ne patlaması ya2. turda patladı reis 3 . maçı göremedik