Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş 7 Haftadır Mağlup Olmayan Çaykur Rizespor Karşısında 3 Puan Arayacak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
4,380
113
Sen Rize 4 0 yener diyordun noldu dost geldi mi
4-0 biter diye bir şey diyen olmadı skor tahminimdi gelir yada gelmez güzel satılık maç Rizeli oyuncu düz ilerliyor ayağı önde ancak topa yönelmediğinden kaynaklı dünyanın hiçbir yerinde"Türkiye dışında" bu gol iptal olmaz.

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,303
43,840
113
4-0 biter diye bir şey diyen olmadı skor tahminimdi gelir yada gelmez güzel satılık maç Rizeli oyuncu düz ilerliyor ayağı önde ancak topa yönelmediğinden kaynaklı dünyanın hiçbir yerinde"Türkiye dışında" bu gol iptal olmaz.
4 0 oynadım dedin dediğinin arkasında dur

JoeQuanqa

Kıpkırmızı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,636
15,523
113
dost adamlar 1 maç kazanıyor onada laf etme be ofsayt işte

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,503
22,761
113
Düz mü ilerliyo dhahfhhshdhahdhahdus

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
4,380
113
Bende ilkez orta hakemin var a gelip ofsayti izledigini gordum :)
kanka bu kafadaki elemanlara anlatamazsın zaten ki anlatmaya gerek yok anlamazlar çevremde çok var Türkiye ligine oynamam hayatta diyen haklılarmış cidden. Bu lige oynamak için hem maçı tahmin etmen hem hakemin kararlarını tahmin etmen lazım :)

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,503
22,761
113
kanka bu kafadaki elemanlara anlatamazsın zaten ki anlatmaya gerek yok anlamazlar çevremde çok var Türkiye ligine oynamam hayatta diyen haklılarmış cidden. Bu lige oynamak için hem maçı tahmin etmen hem hakemin kararlarını tahmin etmen lazım :)
Şimdi adamın önde olduğu bariz belli dizinden önde onu geçtim umutun pozisyonunu bozuyo ofsayttayken hadi onuda geçtim umuta yapılmış net bi faul var orda mal olmak lazim bunlari inkâr etmek için hakem dinlebsin diye vara gitmedi oyuncu pasifse gol vercekti faul yok diyip belki golu vercekti vs vs

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
4,380
113
Şimdi adamın önde olduğu bariz belli dizinden önde onu geçtim umutun pozisyonunu bozuyo ofsayttayken hadi onuda geçtim umuta yapılmış net bi faul var orda mal olmak lazim bunlari inkâr etmek için hakem dinlebsin diye vara gitmedi oyuncu pasifse gol vercekti faul yok diyip belki golu vercekti vs vs
Sen farklı maçı izliyorsun bence neyse bakalım dedigin gibi olsun birader besiktasi hayatım boyunca sevmicem onun için de uzatmaya gerek yok hayatta basarılar