- 31,636
- 15,523
- 113
gelsin cukkalar uçsun paramız
gelsin cukkalar uçsun paramız
4-0 biter diye bir şey diyen olmadı skor tahminimdi gelir yada gelmez güzel satılık maç Rizeli oyuncu düz ilerliyor ayağı önde ancak topa yönelmediğinden kaynaklı dünyanın hiçbir yerinde"Türkiye dışında" bu gol iptal olmaz.Sen Rize 4 0 yener diyordun noldu dost geldi mi
4 0 oynadım dedin dediğinin arkasında dur4-0 biter diye bir şey diyen olmadı skor tahminimdi gelir yada gelmez güzel satılık maç Rizeli oyuncu düz ilerliyor ayağı önde ancak topa yönelmediğinden kaynaklı dünyanın hiçbir yerinde"Türkiye dışında" bu gol iptal olmaz.
dost adamlar 1 maç kazanıyor onada laf etme be ofsayt işte4-0 biter diye bir şey diyen olmadı skor tahminimdi gelir yada gelmez güzel satılık maç Rizeli oyuncu düz ilerliyor ayağı önde ancak topa yönelmediğinden kaynaklı dünyanın hiçbir yerinde"Türkiye dışında" bu gol iptal olmaz.
birader 4-0 oynamadım diye bir şey dedim mi ben oynadım kaybettim tamamen benim tahminimdi sen her gördüğün tahmine kesin diye oynarsan evin damın kalmaz patlarsın4 0 oynadım dedin dediğinin arkasında dur
Düz mü ilerliyo dhahfhhshdhahdhahdus4-0 biter diye bir şey diyen olmadı skor tahminimdi gelir yada gelmez güzel satılık maç Rizeli oyuncu düz ilerliyor ayağı önde ancak topa yönelmediğinden kaynaklı dünyanın hiçbir yerinde"Türkiye dışında" bu gol iptal olmaz.
laf etmiyorum sadece ofsayt değildi pozisyon bariz gol yendi onu söylüyorumdost adamlar 1 maç kazanıyor onada laf etme be ofsayt işte
Hahahahah ben kazandım çoktan Beşiktaş akaretlerde yiyecem parayıbirader 4-0 oynamadım diye bir şey dedim mi ben oynadım kaybettim tamamen benim tahminimdi sen her gördüğün tahmine kesin diye oynarsan evin damın kalmaz patlarsın
Yav he helaf etmiyorum sadece ofsayt değildi pozisyon bariz gol yendi onu söylüyorum
Düz mü ilerliyo dhahfhhshdhahdhahdus
sıkıntın mı var kardeş tff 3.lig Petrolspor macı mı bu orta hakem ofsaytı izlemeye mi gelir Bariz golü yediler hala uzatıyorsunYıl 2025 olcak ofsaytin ne oldugunu bilmeyen var
Aynen knk sensinsıkıntın mı var kardeş tff 3.lig Petrolspor macı mı bu orta hakem ofsaytı izlemeye mi gelir Bariz golü yediler hala uzatıyorsun
Bende ilkez orta hakemin var a gelip ofsayti izledigini gordumsıkıntın mı var kardeş tff 3.lig Petrolspor macı mı bu orta hakem ofsaytı izlemeye mi gelir Bariz golü yediler hala uzatıyorsun
kanka bu kafadaki elemanlara anlatamazsın zaten ki anlatmaya gerek yok anlamazlar çevremde çok var Türkiye ligine oynamam hayatta diyen haklılarmış cidden. Bu lige oynamak için hem maçı tahmin etmen hem hakemin kararlarını tahmin etmen lazımBende ilkez orta hakemin var a gelip ofsayti izledigini gordum
lanlı lunlu konuşma birader ağzını topla terbiyesizlik yapma medeni ol biraz gaziosmanpasa firavunu musun senAğlamayın lan en büyük BEŞİKTAŞ
Şimdi adamın önde olduğu bariz belli dizinden önde onu geçtim umutun pozisyonunu bozuyo ofsayttayken hadi onuda geçtim umuta yapılmış net bi faul var orda mal olmak lazim bunlari inkâr etmek için hakem dinlebsin diye vara gitmedi oyuncu pasifse gol vercekti faul yok diyip belki golu vercekti vs vskanka bu kafadaki elemanlara anlatamazsın zaten ki anlatmaya gerek yok anlamazlar çevremde çok var Türkiye ligine oynamam hayatta diyen haklılarmış cidden. Bu lige oynamak için hem maçı tahmin etmen hem hakemin kararlarını tahmin etmen lazım
Adres ver hele nerenin Firavun'uyum göstereyimlanlı lunlu konuşma birader ağzını topla terbiyesizlik yapma medeni ol biraz gaziosmanpasa firavunu musun sen
Sen farklı maçı izliyorsun bence neyse bakalım dedigin gibi olsun birader besiktasi hayatım boyunca sevmicem onun için de uzatmaya gerek yok hayatta basarılarŞimdi adamın önde olduğu bariz belli dizinden önde onu geçtim umutun pozisyonunu bozuyo ofsayttayken hadi onuda geçtim umuta yapılmış net bi faul var orda mal olmak lazim bunlari inkâr etmek için hakem dinlebsin diye vara gitmedi oyuncu pasifse gol vercekti faul yok diyip belki golu vercekti vs vs