Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş 7 Haftadır Mağlup Olmayan Çaykur Rizespor Karşısında 3 Puan Arayacak

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,014
1,588
113
orta hakem neden mi izlemeye gitti. rizeli futbolcu benhurdu sanıırm. topa dokunsa var zaten golü iptal eder. benhur topa dokunmuyor, savunmayı bozup bozmadığı kararını orta hakeme bıraktı var. o gelip inceleyip karar verdi.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,014
1,588
113
yüz kere oynasa bir kere galip gelemezdi beşiktaş. bugün şans her yerlerinden akıyor.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
4,380
113
Yahu kardeşim dünyada sen hariç bir tane futbol yorumcusu nizami gol demiyor sen yanlış biliyor olabilir misin acaba ?
yorumcular çok bilse ekrana çıkıp maç yorumlamaz dostum. sen çok bildiğin bir şeyi millete anlatmak ister misin istemezsin aynı mantık. ayrıca o yorumcu dediğin kisilere zaten söylemeleri gerekeni söylüyorlar yayın öncesi. Merak etme yani tabii ki demeyecekler bariz gol diye

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,730
5,747
113
Beşiktaş kırmızı kart yer demiştim gelir mi sizce 9 oran biraz bol keseden geldi şüphelendim oynadım

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,503
22,761
113
Misal bu pozisyon bence penaltiydi