- 27,503
- 22,761
- 113
Gooooooooool koydu semihSen farklı maçı izliyorsun bence neyse bakalım dedigin gibi olsun birader besiktasi hayatım boyunca sevmicem onun için de uzatmaya gerek yok hayatta basarılar
Gooooooooool koydu semihSen farklı maçı izliyorsun bence neyse bakalım dedigin gibi olsun birader besiktasi hayatım boyunca sevmicem onun için de uzatmaya gerek yok hayatta basarılar
sjsşdkapskwks sesli kahkaha patlattım don paran yoksa şurdan 2 multi çakayım extraya pazardan alalım dostumAdres ver hele nerenin Firavun'uyum göstereyim
Don varda atlet lazım olur 1 Multi yetersjsşdkapskwks sesli kahkaha patlattım don paran yoksa şurdan 2 multi çakayım extraya pazardan alalım dostum
sonuc olarak savunmayı falan bozduğu yok amac farklı bu karardaorta hakem neden mi izlemeye gitti. rizeli futbolcu benhurdu sanıırm. topa dokunsa var zaten golü iptal eder. benhur topa dokunmuyor, savunmayı bozup bozmadığı kararını orta hakeme bıraktı var. o gelip inceleyip karar verdi.
Aynen yok kanka umut o yüzden ters takla attı top çıkartırkensonuc olarak savunmayı falan bozduğu yok amac farklı bu kararda
dost zaten besiktas galip gelemeyecek Demirören yine 2,60tan oran açtı besiktasa millet rizeye oynayınca hakemler sağolsun güzel satış yaptılar maçı. Tebrik ederim demiroreni güzel taktikyüz kere oynasa bir kere galip gelemezdi beşiktaş. bugün şans her yerlerinden akıyor.
Yahu kardeşim dünyada sen hariç bir tane futbol yorumcusu nizami gol demiyor sen yanlış biliyor olabilir misin acaba ?sonuc olarak savunmayı falan bozduğu yok amac farklı bu kararda
O yuzden 5 macta hep bu oranları açtı 1 kez yendikdost zaten besiktas galip gelemeyecek Demirören yine 2,60tan oran açtı besiktasa millet rizeye oynayınca hakemler sağolsun güzel satış yaptılar maçı. Tebrik ederim demiroreni güzel taktik
slwpskekd sen bu kafayla uzaya çıkarsın geri inemezsin baskanAynen yok kanka umut o yüzden ters takla attı top çıkartırken
Tamam uzaslwpskekd sen bu kafayla uzaya çıkarsın geri inemezsin baskan
Karada yürürKuşa taksak ters uçar ya
yorumcular çok bilse ekrana çıkıp maç yorumlamaz dostum. sen çok bildiğin bir şeyi millete anlatmak ister misin istemezsin aynı mantık. ayrıca o yorumcu dediğin kisilere zaten söylemeleri gerekeni söylüyorlar yayın öncesi. Merak etme yani tabii ki demeyecekler bariz gol diyeYahu kardeşim dünyada sen hariç bir tane futbol yorumcusu nizami gol demiyor sen yanlış biliyor olabilir misin acaba ?