- 2,791
- 2,332
- 113
3 milyon Euro şampiyonluk ödülü 20 milyon Euro şampiyonlar ligi kazancı için 2 katını harcamakta ne bileyim nereden baksan rezillik yayın geliri desen top toplayıcı malzemeci parasını zor karşılıyor 😁🤣😁
Tete gibi mi kankaDevre arası tazminatını alır gider dost
Yok be Gomez kim immobile kim dost kıyaslamak bile yanlış benceTete gibi mi kanka
Bence Gomez etkisi yaratır immobile
İmmobile İtalya gibi Bir ligde gol rekorları kırdıYok be Gomez kim immobile kim dost kıyaslamak bile yanlış bence
Ona bakarsan icardi o ligde şampiyon bile oldu ama foruma sorsan yarısından fazlası icardi balon der dost :dİmmobile İtalya gibi Bir ligde gol rekorları kırdı
Şampiyon demişim 3-4 defa gol kralı bile olduOna bakarsan icardi o ligde şampiyon bile oldu ama foruma sorsan yarısından fazlası icardi balon der dost :d
Ekli dosyayı görüntüle 573252
Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile'nin transferinde mutlu sona ulaştı.
34 yaşındaki İtalyan futbolcu bugün İstanbul'a gelecek. Siyah-beyazlı ekip, Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.
8 sezondur Lazio forması giyen Immobile bu takımın formasıyla çıktığı 340 maçta 207 gol kaydetti. Yıldız forvet geçtiğimiz sezon ise 43 maçta 11 golle oynadı.
Immobile kariyerinde Lazio'nun yanı sıra Juventus, Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla gibi kulüplerde de top koşturdu.
Serie A'da daha önce 4 kez gol krallığı yaşayan Immobile, İtalya'nın şampiyon olduğu EURO 2020'de ülkesinin kadrosunda yer almıştı.
Ben futbolcu olmadığım hâlde giriyorum dost, problem mıdır sence
Sen fakirsin yapabilirsinBen futbolcu olmadığım hâlde giriyorum dost, problem mıdır sence
İtalya liginde kaç yıl oynamış futbolcu turkiye liginin içinden gecerİşin şakası bir yana bilmiyorum bence tutmicak bjkde..
Yabancı spor yorumcusu boşuna demedi Türkiye futbolcu mezarligi diye bak bı ceset daha gelmiş.anca böyle futbol hayatı bitmis oyunculari alır bizim kuluplerEkli dosyayı görüntüle 573252
Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile'nin transferinde mutlu sona ulaştı.
34 yaşındaki İtalyan futbolcu bugün İstanbul'a gelecek. Siyah-beyazlı ekip, Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.
8 sezondur Lazio forması giyen Immobile bu takımın formasıyla çıktığı 340 maçta 207 gol kaydetti. Yıldız forvet geçtiğimiz sezon ise 43 maçta 11 golle oynadı.
Immobile kariyerinde Lazio'nun yanı sıra Juventus, Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla gibi kulüplerde de top koşturdu.
Serie A'da daha önce 4 kez gol krallığı yaşayan Immobile, İtalya'nın şampiyon olduğu EURO 2020'de ülkesinin kadrosunda yer almıştı.
Icardi o varken hep gol de arkasında kaldı o gol kralı oldu icardi izledi derbilerde de ezdi gectiOna bakarsan icardi o ligde şampiyon bile oldu ama foruma sorsan yarısından fazlası icardi balon der dost :d
Ne kızmış be mübarek 1 dünya dedikleri bu olsa gerek.ulan bununla gece uyusan gece donerken seni ezer öldürür bu be
Senin şu profilini gören eşit bir şekilde yorum yapmana inanmaz kiOna bakarsan icardi o ligde şampiyon bile oldu ama foruma sorsan yarısından fazlası icardi balon der dost :d