- 906
- 647
- 93
Yaptığın yorum yorum değil ki cevap verilsin
Yaptığın yorum yorum değil ki cevap verilsin
Dostum mesajım ile mesajın arasında bir baglanti kuramadım o yüzden bu seni son defa ciddiye alıp cevap verişim olduSenin şu profilini gören eşit bir şekilde yorum yapmana inanmaz ki
))Dostum mesajım ile mesajın arasında bir baglanti kuramadım o yüzden bu seni son defa ciddiye alıp cevap verişim oldu
Görüp bilenler biliyor hiçbir taraftarın konusunsa tepki almiyosam demekki eşit yorum yapıyorum sen kafanı yorma böyle şeylereSenin şu profilini gören eşit bir şekilde yorum yapmana inanmaz ki
OkYaptığın yorum yorum değil ki cevap verilsin
İcardi 2 defa inmobille 4 İtalya gol krallığı var hemde ossuruktan Lazio ile üstüne bir UEFA gol krallığı var adam daha ne etsinŞampiyon demişim 3-4 defa gol kralı bile oldu
Yani icardi kötü immobile daha mı iyi dostİcardi 2 defa inmobille 4 İtalya gol krallığı var hemde ossuruktan Lazio ile üstüne bir UEFA gol krallığı var adam daha ne etsin
Ne alakası var 2 oyuncuda mükemmel istikrarlı bir oyuncu onu anlatmak istiyorum bu sezon düşüşte toparlar kesinlikleYani icardi kötü immobile daha mı iyi dost
Bilmiyorum immobile Beşiktaş'ta tutmayacakmis gibime gelio inşallah yanılırımNe alakası var 2 oyuncuda mükemmel istikrarlı bir oyuncu onu anlatmak istiyorum bu sezon düşüşte toparlar kesinlikle
SjjsjsjsjakdkaksllalsYani icardi kötü immobile daha mı iyi dost
O topu o adama ulastirsinlar yeterki gerisini sadece seyret büyük bir zevkle ligimiz zaten çöp düşünsenize forvet icardi inmobille dzeko rakip defans İbrahim akdağ şaka gibi ligBilmiyorum immobile Beşiktaş'ta tutmayacakmis gibime gelio inşallah yanılırım
Siz Kimi isterdiniz acabaBoş bir transfer hiçbir katkısı faydası olacağına inanmıyorum
Boş bir transfer demek nerye göre boş bir transfer 2. Başkanın bilmediği senin bildiğin ne var aydınlatır mısınBoş bir transfer hiçbir katkısı faydası olacağına inanmıyorum
Killian mbapbe yı falan istiyor galiba bu çöp lige veya rakip takım fanatiği 🤣🤣kedi et misali mundar dermiş kediBoş bir transfer demek nerye göre boş bir transfer 2. Başkanın bilmediği senin bildiğin ne var aydınlatır mısın
Yine de görüşü aynı olurdu benceKillian mbapbe yı falan istiyor galiba bu çöp lige veya rakip takım fanatiği 🤣🤣kedi et misali mundar dermiş kedi
Amaç çıkıntılık bunlardan her klavye başında var sorsan top görmemiştirYine de görüşü aynı olurdu bence