AttırırızAtmamış
AttırırızAtmamış
Reis burdan ıkınıyoruz zorluyoruz. OlmuyorLa niye attiramadiniz daha isteyim ben ilgilenemedim lütfen getirtin sponsor bizi kesecek
Bizalim mi 1000 TL yeReis burdan ıkınıyoruz zorluyoruz. Olmuyor
Ben bir şey diyemem reis.o sana kalmışBizalim mi 1000 TL ye
Yok yav benceBizalim mi 1000 TL ye
Türkçene kurban olsunlar hahahSana burdan güzel türkçemle anladın sen
karar senin ama ben gelecek diye düşünüyorumBizalim mi 1000 TL ye
Alın bunu burdan üye israfıTürkçene kurban olsunlar hahah
Tabi gördük az önce@Beşiktaş ne zaman rol yaptıriyon bana ferom,bu aksam basketler fena, öyle bi kazaniriz ki yeni milyonlar i napicagimizi karar vermek icin konu açarız
10 kat 2 oran cevirebilsem saray da olurdum,cariyem olurdun 😅Tabi gördük az önce
Kupon gelsin bakacağız@Beşiktaş ne zaman rol yaptıriyon bana ferom,bu aksam basketler fena, öyle bi kazaniriz ki yeni milyonlar i napicagimizi karar vermek icin konu açarız
HoşgeldinTabi gördük az önce
Fero harbi lazim la, tamam her zaman lazimdi da bugun ayrıKupon gelsin bakacağız
Ne iş ceviriyorsunuz la bizden habersiz rolmu yaptiniz10 kat 2 oran cevirebilsem saray da olurdum,cariyem olurdun 😅
İlla beni sahaya sokacaksin..formalarını kramponumu getirin bana ..!Kupon gelsin bakacağız
Dilosum bile sponsor oldu da, şartlar cok ağırdı 😅😅Ne iş ceviriyorsunuz la bizden habersiz rolmu yaptiniz
La sponsorumuz @melo0607 delikanlı kızmış senin yapamadığını yaptıFero harbi lazim la, tamam her zaman lazimdi da bugun ayrı