- 2,601
- 1,188
- 113
HoşbuldumHoşgeldin
HoşbuldumHoşgeldin
Hahah ben bile heee ,vaaaayBEN BİLE yattım senden çok bişi beklemedim zaten
Sıra sende show yapmak..ben gerekeni yaptimİsa abi yap showunu
Aynen dep evden iyi birde önde kontradan atmistirYine atarsa dep atar demistim
0 3 diyorum ben . Lecce ölmüş ağlayanı yok dost2.5 üstü yediler herhalde
Benim meşhur çıkartma s..e olanDilosum bile sponsor oldu da, şartlar cok ağırdı 😅😅
Olabilir tabide 2 0 biter bence0 3 diyorum ben . Lecce ölmüş ağlayanı yok dost
Olay şoyle oldu kaleciden uzun degaj istedim,,masaallah cezasahasina kadar gonderdi,topun gelişine yarım vole çaktim,topp 90 na takıldı..Aynen dep evden iyi birde önde kontradan atmistir
dep daha bi umut verdi ve attı Lecce Leş gibi maçta atamaz hiç bence de biter böyle dostOlabilir tabide 2 0 biter bence
10 kat 2 oran vay vay 😅Benim meşhur çıkartma s..e olan
Olay şoyle oldu kaleciden uzun degaj istedim,,masaallah cezasahasina kadar gonderdi,topun gelişine yarım vole çaktim,topp 90 na takıldı..
Temizinden tek tek eve gelene kadar yapardım ben onu son dk açılmasalardı iyiydi10 kat 2 oran vay vay 😅
Kupon geldi gerisi bos dost 1.5 bile ıkına ıkına geldidep daha bi umut verdi ve attı Lecce Leş gibi maçta atamaz hiç bence de biter böyle dost
Dayi ne yapiyon dayiii- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
İsten cikicam gelicem dedi ya dost@Beşiktaş nerdesin dD
golden sonra kayıp araniyor ))
aynen dost 2 gol için 20 tel saç ağartıyor bunlar. Golü mumla arar olduk artık maçlardaKupon geldi gerisi bos dost 1.5 bile ıkına ıkına geldi