- 22,793
- 20,730
- 113
Eyvallah dost kestiğini biceriz problem yokCekim veriyorum 6 kişiye hediyeleri geliyor 10 dkya
Eyvallah dost kestiğini biceriz problem yokCekim veriyorum 6 kişiye hediyeleri geliyor 10 dkya
Tamamdir agacimDost kime attığını yazda en azından bana mümkün mertebe sonraki rollerde almayanlara ulasabilelim
Sayende ben kurtuldum dost @Beşiktaş kâra geçtiSende nasıl durumlar cano
kendine 1000 al dağıtımı yap kalanı atarsın emeğine sağlık dostum5110 kasa🤣🤣🤣 kıyamet koptu aga
Senin ne oldu kayıp mı dost ?Sayende ben kurtuldum dost @Beşiktaş kâra geçti
Henüz değil dostumSenin ne oldu kayıp mı dost ?
devam ediyor maç ortadaSenin ne oldu kayıp mı dost ?
Dost sana zahmet @wasil e 500 at o dewam etsin roleTamamdir agacim
Adam ...Henüz değil dostum
Fix 1910009878Selam beyler @Mayko78 burdamisin dost
5 kişi pardon 6 değil aga 5 kişiye gönderildi 100 şimdi sana yazıyorumEyvallah dost kestiğini biceriz problem yok
Emeğine sağlık valla çok sevindim ya bir sürü kişi sayende para aldıSinan ano maximen besiktasiii mrt2131 gönderildi
Adam resital yaptı valla saygı göstermek lazım ben yapamazdimBugün sigaramız maykodan
Kısa sürede şov yaptı sigara paramız çıktıAdam resital yaptı valla saygı göstermek lazım ben yapamazdim
futbol olmasına ragmen 4 adım yarım saat sürmedi vallaAdam resital yaptı valla saygı göstermek lazım ben yapamazdim
Hedef yine 5k mı dostumAdam resital yaptı valla saygı göstermek lazım ben yapamazdim