yeni konu aç dost burası won olsun
Akşam kopariz aga asıl bugün akşama kadar dinlenme vakti diğer arkadaşlara bol sansBizde böyle dost para var çalıştırıyoruz
Bol şans aga
Olur dostumyeni konu aç dost burası won olsun
Birde şöyle düşün sabah sigarası olmayan 6 kişi şuanda parliament içiyor ve kupon bekliyorBugün en kral tefeci 500 e 1500 alıyor geri sen tefecileri de geçtin dost
bol şans
ekmek kuyrugu var kanka@Beşiktaş hacı sözün vardi bana yapabilecez mi
Ahanda geldi adammmmm adammmm geldi @mehmetinho @Beşiktaş Agacim be mehmedime bugün inanıyoruz be@Beşiktaş hacı sözün vardi bana yapabilecez mi
Renktas nasil olcak bizim işimiz yaAhanda geldi adammmmm adammmm geldi @mehmetinho @Beşiktaş Agacim be mehmedime bugün inanıyoruz be
Aga senin analizler güzel oluyorda oyuncular adilik yapıyor ama güveniyoruz sana bugün netRenktas nasil olcak bizim işimiz ya
@Beşiktaş okumuyor 😔Aga senin analizler güzel oluyorda oyuncular adilik yapıyor ama güveniyoruz sana bugün net
O bir numaralı rolcumuz her daim dost tmaa onuda yazdıkAhanda geldi adammmmm adammmm geldi @mehmetinho @Beşiktaş Agacim be mehmedime bugün inanıyoruz be
Eyvalalh@Beşiktaş Reisim okur ya aga mehmetim geldi aiscore skorlarini patlatmaya bende varım diyor
@mehmetinho haydi bakalım memommm salla gobegi🤣🤣🤣O bir numaralı rolcumuz her daim dost tmaa onuda yazdık
Dost dm benim ana baba günü yerimde olmak istemezdin@Beşiktaş okumuyor 😔
Knka ateşle bize sermaye kalmıyor sonra 😅,bide fake atiyon yatirdim diye 😅Dost dm benim ana baba günü yerimde olmak istemezdin