- 17,159
- 3,263
- 113
woner tebrikler dost
Kesene bereketTeşekkürler maçı izliyodum beyler valla büyük strese girdim adam az para atmadı roll için 500 attı sağolsun 850 yaptık yeter borç yiğitin kamçısıdır gerek yok kaptırmaya 350 ilede yarına maç yaparız iyi maçlar var paran geliyo @Beşiktaş
Beşiktaş sana mı yaptırcak yaraşırHadi dost hedefe var da sıradaki kişi terim hocan, eli ayağı titriyor kumarsızlıktan
Eyvallah kanka yarın inşallah dağıtırız borç olunc para tribe giriyorum kaybetmeyekKesene bereket
@Beşiktaş başarılı olan olursa sana yaptıralım demiştin dost. Sıra bende miTeşekkürler maçı izliyodum beyler valla büyük strese girdim adam az para atmadı roll için 500 attı sağolsun 850 yaptık yeter borç yiğitin kamçısıdır gerek yok kaptırmaya 350 ilede yarına maç yaparız iyi maçlar var paran geliyo @Beşiktaş
Bazen noktalamayi bilmek gerekiyorEyvallah kanka yarın inşallah dağıtırız borç olunc para tribe giriyorum kaybetmeyek
Basıpta
Aynen dostBeşiktaş sana mı yaptırcak yaraşır
Sende 😆😆😆@Beşiktaş başarılı olan olursa sana yaptıralım demiştin dost. Sıra bende mi
Aynen öyle dost parayı öylesine atsa ölümüne devam ederdik ama rol için attı bize yakışanda bokunu çıkarmadan geri iade etmekBazen noktalamayi bilmek gerekiyor
Kendimi doğrayacam şimdiSende 😆😆😆