- 14,018
- 9,957
- 113
Sıradaki arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
Yapma yanariz zaten zordayiz 😆😆😆Kendimi doğrayacam şimdi
Ne başarıları dost sıradaki benim para gelince ve başlayınca direkt tebrik edebilirsinSıradaki arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
Yasin bana sözü var Beşiktaşlınin adimi dahi yazmamış oldumu şimdi 😆😆Sıradaki arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
Sen kasayı bu hırsla 10 k yapanNe başarıları dost sıradaki benim para gelince ve başlayınca direkt tebrik edebilirsin
Sen gittikten sonra @EMREE grupta bir para dağıttı akıllara zararYapma yanariz zaten zordayiz 😆😆😆
Tutar sözünü dostYasin bana sözü var Beşiktaşlınin adimi dahi yazmamış oldumu şimdi 😆😆
Ilk adımdan yatmazsa devamı gelir dost 🤣Sen kasayı bu hırsla 10 k yapan
Tebrikler hocam şimdidenNe başarıları dost sıradaki benim para gelince ve başlayınca direkt tebrik edebilirsin
Canı sağolsunTutar sözünü dost
Iy 4.5 ust korner sevdandan vazgeçersen hocam kazanırsın . Gece rüyalarıma giriyor 4.5 iy korner bahsi 🤣🤣🤣Ilk adımdan yatmazsa devamı gelir dost 🤣
Rahat ol bu sefer taktik degistirevez dost. Nerde bu Beşiktaş dost kafa üstü atlayacam yoksa 3. KattanIy 4.5 ust korner sevdandan vazgeçersen hocam kazanırsın . Gece rüyalarıma giriyor 4.5 iy korner bahsi 🤣🤣🤣
Sen gittikten sonra @EMREE bir para dağıttı akıllara zarar
Kusura bakma dost kumarını böldükNabıyonuz la
Zkilmiş tavuğa döndüm bugünKusura bakma dost kumarını böldük
Niye laZkilmiş tavuğa döndüm bugün