- 41,614
- 45,033
- 113
Kanka pozisyon unuttun yüklemeyi heralde''Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz''
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş, bu pozisyona ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" ifadeleri yer aldı.
Reis bende besiktasliyimda , icerde pendik gibi bi takima karsi maci 1.0 da birakirsan sonuc hep boyle olur , ne ilk ne de son''Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz''
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş, bu pozisyona ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" ifadeleri yer aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 380310
Renktas Top kaleye qiriyo Hakem ole kaldırıo bayraqi zatenO degilde Pozisyona baktıgında Pendıkle futbolcular cıksa Tepkı gosterır pozısyonda birtane pendıklı futbolcular el bıle kaldırmıyor
Dost onda hem fıkırım yahu Ben golun neden ıptal olduguna baktım da abi İçerde top Trtspor yorumcular Aspor yorumcular beinsport yorumcular hepsi içerde diyor bu hakem nasıl neye bakarak iptal ettiReis bende besiktasliyimda , icerde pendik gibi bi takima karsi maci 1.0 da birakirsan sonuc hep boyle olur , ne ilk ne de son
Vara bile bakmio hakemDost onda hem fıkırım yahu Ben golun neden ıptal olduguna baktım da abi İçerde top Trtspor yorumcular Aspor yorumcular beinsport yorumcular hepsi içerde diyor bu hakem nasıl neye bakarak iptal etti
Besıktas Var konusmalarını İstemıs Karıssın birkerede Biz karıstıralım lıgıVara bile bakmio hakem
Daha yeni beşiktaş ikinci baskani ropartaj verdi o dışarda dedi top icin rapora faul mu yazak fln die dalavere donuyormusBesıktas Var konusmalarını İstemıs Karıssın birkerede Biz karıstıralım lıgı
para mevzu degil ahmoBu kaç paraya mal oldu cano
bu top cıkmısmı laaaBu kaç paraya mal oldu cano
Dostum ben herzaman besıktasla alakalı Bır konu acan adam degilim kı Olur oyle seyler dedigin pozısyonu izledin mi Seffaf ol yahu fanatık olma bak gorselı attık videoda var yanı bu nasıl bır lıg diyip sorgulayacagına Hala Gs ovuyon Yorum yapma Dostum Gs ovucek yorum yapacaksanOlur öyle şeyler galibiyet alınsa konuşulmazdı bu konu bu konuyu da buraya açmazdın Bak mesela Allah'ıma şükür Galatasaraylıyım nerede ne kadar Galatasaray düşmanı varsa Aslanlarım benim değil 11 22 olsalar üst üste koyup alnının akıyla çıkar
Mesele o Galatasarayı övmek değil ligde böyle takımlara 2 3gol altı atarsan böyle karakter yoksunu hakemlere denk gelirsin Galatasaray Trabzon maçında Galatasarayı ezdiği gibi hakemin bu senede tffden çekeceği var 4 büyüklerinDostum ben herzaman besıktasla alakalı Bır konu acan adam degilim kı Olur oyle seyler dedigin pozısyonu izledin mi Seffaf ol yahu fanatık olma bak gorselı attık videoda var yanı bu nasıl bır lıg diyip sorgulayacagına Hala Gs ovuyon Yorum yapma Dostum Gs ovucek yorum yapacaksan
Cano topu göremeyecek kadar sarhosum
Ama en büyük tabiki kartalCano topu göremeyecek kadar sarhosum