Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş - Pendikspor Maçı Hk.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Bugün Türkiye ligleri 2 ci ligler alt bitti gol bile çıkmadı superlig de çok gol olmuyor diğer liglerde öyle bunlar iyice şike yapmaya çalışıyor kazanmayalim diye tadı tuzu kalmadı
oynamıcaksın Dost turkıye lıgıne en guzelı o

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
''Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz''
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş, bu pozisyona ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" ifadeleri yer aldı.

Ekli dosyayı görüntüle 380310
Bütün liglerde gol zor oluyor çok sike
''Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz''
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş, bu pozisyona ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" ifadeleri yer aldı.

Ekli dosyayı görüntüle 380310
Bütün liglerde gol zor oluyor çok şike dönüyor kazanmayalim diye sistemlerden takip ediyorlar Türkiye 2 ci liglerde hiç gol olmadı hırsızlar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,497
1,206
113
Pendiksporun bir suru macina gittim stata tee 3.ligte gebzeporla oynarken en buyul rakibimizdi simdi super ligteyiz.erman toroglu, pendikspor hakkinda konusurken devre arasinda o kadar asagiladiki bizi tiksindim. Bu gol ermana gelsin. Sacma salak konusan insanlara gelsin..

Honka04

Maymun Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
1,713
113
Bizde oynamıcaz Bu tezgahın ıcınde para kazanmak ımkansız Dost Bugun bjk Yarın digerlerine
Öyle bro hele bir alt ligde katliam oluyor
Adamlarda nasıl bir cesaret var anlamış degilim maçtan önce bişimi içiriyorlar bunlara napıyorlar şu topa dışarıda diyen agır şizofren i hastadır aw

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Pendiksporun bir suru macina gittim stata tee 3.ligte gebzeporla oynarken en buyul rakibimizdi simdi super ligteyiz.erman toroglu, pendikspor hakkinda konusurken devre arasinda o kadar asagiladiki bizi tiksindim. Bu gol ermana gelsin. Sacma salak konusan insanlara gelsin..
anlamadım Dostum nedemek istiyorsun Biraz kafamız iyide

Honka04

Maymun Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
1,713
113
Şu Erman ı adam dan sayıp dinleyen de agır şizofren dir aw gayı 70 yaşıda kıçındaki kılar serelmiş küpe takıyor saçı sarıya boyuyor ipne

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
gecende villareal den 7 k gitti oyle boyle donmuyor Şike
Aynen dost neyse ben biraz alt oynayacam dost üst olsun maclar ben üst oynuyorum benim yüzümden alt oluyor maclar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kimse kazanmıyor benim yuzumden

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,084
17,404
113
O degilde Pozisyona baktıgında Pendıkle futbolcular cıksa Tepkı gosterır pozısyonda birtane pendıklı futbolcular el bıle kaldırmıyor
Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaşlı oyuncular da çok ustelemedi (herhalde önde olmanın ve Pendiksporun atak bile yapamıyor olmasının verdiği rahatlıktan dolayı idi). Kuşbakışı kamerası olsa en net orada gözükür çıkıp çıkmadığı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,847
23,071
113
Hakemin bayrağı kaldırdığı zamana dikkat madem çıktı hemen kaldır topun gidiceği yere göre hareket etmiş

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,847
23,071
113
Ama yinede anç allah belanı versin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
7,234
113
Top net çıkmış bu arada da asıl rezillik beşiktaş emek hırsızları bunun hesabını vereceksiniz diye tweet attığı videoda topun çıktığı yeri kesmiş montaj yapmış twittera bakın kaynıyor resmi hesaptan montajlı video atılır mı aw.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,084
17,404
113
Top net çıkmış bu arada da asıl rezillik beşiktaş emek hırsızları bunun hesabını vereceksiniz diye tweet attığı videoda topun çıktığı yeri kesmiş montaj yapmış twittera bakın kaynıyor resmi hesaptan montajlı video atılır mı aw.
Kuşbakışı ile net gözükür aslında ama var mıydı yok muydu bilmiyorum

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
7,234
113
Kuşbakışı ile net gözükür aslında ama var mıydı yok muydu bilmiyorum

kuşbakışı yok sanırım ama tam kornerin karşı tribünden çekimi paylaşıyorlar oradan çıkmıyor gibi gözüküyor haliyle. zaten yardımcı hakem daha top kafayı vuran adamın kafaya gelmeden kaldırıyor bayrağı art niyet olsa bekler gol olmasını. ama kornerin kullanıldığı tribün çekiminden çıktığı net ortada şu da fotosu.

F4AaLP7XsAAynDf.jpg