- 41,614
- 45,033
- 113
Bizde oynamıcaz Bu tezgahın ıcınde para kazanmak ımkansız Dost Bugun bjk Yarın digerlerineTop çizgi üstünde dışarısı ile alakası hiç yok yazık günah çok büyük tezgah var Türk futbolunda
Bizde oynamıcaz Bu tezgahın ıcınde para kazanmak ımkansız Dost Bugun bjk Yarın digerlerineTop çizgi üstünde dışarısı ile alakası hiç yok yazık günah çok büyük tezgah var Türk futbolunda
oynamıcaksın Dost turkıye lıgıne en guzelı oBugün Türkiye ligleri 2 ci ligler alt bitti gol bile çıkmadı superlig de çok gol olmuyor diğer liglerde öyle bunlar iyice şike yapmaya çalışıyor kazanmayalim diye tadı tuzu kalmadı
Bütün liglerde gol zor oluyor çok sike''Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz''
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş, bu pozisyona ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" ifadeleri yer aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 380310
Bütün liglerde gol zor oluyor çok şike dönüyor kazanmayalim diye sistemlerden takip ediyorlar Türkiye 2 ci liglerde hiç gol olmadı hırsızlar''Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz''
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş, bu pozisyona ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Emek hırsızları, bunun hesabını vereceksiniz" ifadeleri yer aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 380310
Öyle bro hele bir alt ligde katliam oluyorBizde oynamıcaz Bu tezgahın ıcınde para kazanmak ımkansız Dost Bugun bjk Yarın digerlerine
Tüm liglerde sike var sadece belli etmiyorlar boyleoynamıcaksın Dost turkıye lıgıne en guzelı o
anlamadım Dostum nedemek istiyorsun Biraz kafamız iyidePendiksporun bir suru macina gittim stata tee 3.ligte gebzeporla oynarken en buyul rakibimizdi simdi super ligteyiz.erman toroglu, pendikspor hakkinda konusurken devre arasinda o kadar asagiladiki bizi tiksindim. Bu gol ermana gelsin. Sacma salak konusan insanlara gelsin..
İtalya da dost öyle atalanta maçında son dakika 2 gol oluyor 25 üst yok sanki ayarlanmışoynamıcaksın Dost turkıye lıgıne en guzelı o
Erman toroglu devre arasinda pendik icin boyle sacma takimlari super lige almayin dedianlamadım Dostum nedemek istiyorsun Biraz kafamız iyide
gecende villareal den 7 k gitti oyle boyle donmuyor Şikeİtalya da dost öyle atalanta maçında son dakika 2 gol oluyor 25 üst yok sanki ayarlanmış
O rahatsız dostum onun dedıklerıne bakarsan oooo sinir hastası olursunErman toroglu devre arasinda pendik icin boyle sacma takimlari super lige almayin dedi
Aynen dost neyse ben biraz alt oynayacam dost üst olsun maclar ben üst oynuyorum benim yüzümden alt oluyor maclar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kimse kazanmıyor benim yuzumdengecende villareal den 7 k gitti oyle boyle donmuyor Şike
Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaşlı oyuncular da çok ustelemedi (herhalde önde olmanın ve Pendiksporun atak bile yapamıyor olmasının verdiği rahatlıktan dolayı idi). Kuşbakışı kamerası olsa en net orada gözükür çıkıp çıkmadığıO degilde Pozisyona baktıgında Pendıkle futbolcular cıksa Tepkı gosterır pozısyonda birtane pendıklı futbolcular el bıle kaldırmıyor
Muleka, onur, masuaku.. bu üçüne nasıl dayanabiliyonuz.. işte mola verdik dedim biraz izleyim, bu üçü yüzünden fazla dayanamadım izlemeyeAma yinede anç allah belanı versin
Kuşbakışı ile net gözükür aslında ama var mıydı yok muydu bilmiyorumTop net çıkmış bu arada da asıl rezillik beşiktaş emek hırsızları bunun hesabını vereceksiniz diye tweet attığı videoda topun çıktığı yeri kesmiş montaj yapmış twittera bakın kaynıyor resmi hesaptan montajlı video atılır mı aw.
Kuşbakışı ile net gözükür aslında ama var mıydı yok muydu bilmiyorum