- 6,992
- 8,904
- 113
Bana hiç mail gelmemistiMail gelmiş kimlik falan diyor ama sitede bekliyor yazıyor
Bana hiç mail gelmemistiMail gelmiş kimlik falan diyor ama sitede bekliyor yazıyor
3 gün kimlik onayı varmısBana hiç mail gelmemisti
Benimki bu 9 ocak cevrimi bitirip cekimi vermisim 11 ocakta cekim onaylanmis3 gün kimlik onayı varmıs
Sen iyi kurtarmısın bize ödeme yok gibi duruyorBenimki bu 9 ocak cevrimi bitirip cekimi vermisim 11 ocakta cekim onaylanmis
Evrak istiyorlar kimlik falan benden istememislerdi.Sen iyi kurtarmısın bize ödeme yok gibi duruyor
Göndermedim gönderelim mi sence dostumGonderdinmi peki kimlik fatura falan
Para iyi para gönder bence. Zaten her yerde var bilgilerimizGöndermedim gönderelim mi sence dostum
Dogru diyorsun 1 yere daha yollayalım bakalım ne olcakPara iyi para gönder bence. Zaten her yerde var bilgilerimiz
Canlı desteği pek bunaltma bi kaç gün bekle . Çünkü başıma geldi siteden attılar beni bi siteDogru diyorsun 1 yere daha yollayalım bakalım ne olcak
Siteden daha önce deneme bonusundan çektim 2 gün sonra ödendi 2 gün sonra ödüyolar illa ödüyolar sorun yok sitede haftasonuna kalmayın daha çok beklersinizArkadaşlarla site güvenilir mi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum
Mobile
m.8bets724.com
Evrak istiyorlarmış benden istemedilerdi. Senden istedilermiSiteden daha önce deneme bonusundan çektim 2 gün sonra ödendi 2 gün sonra ödüyolar illa ödüyolar sorun yok sitede haftasonuna kalmayın daha çok beklersiniz
Benden istemediler evrakEvrak istiyorlarmış benden istemedilerdi. Senden istedilermi
Bide çevrim şartı ve yatırım şartını çevrim yaptıktan sonra sorun olmazBenden istemediler evrak
Hepsini yaptık evrak istediler onu yolladım 72 saat sürecekmişBide çevrim şartı ve yatırım şartını çevrim yaptıktan sonra sorun olmaz
Ben sadece kimlik resmi atmıştım çekerseniz sorun olmaz ama 2 gün sonra oluyo genelde bende tam 50 saatte geldiHepsini yaptık evrak istediler onu yolladım 72 saat sürecekmiş
Güvenilir ama sabredeceksiniz 2 günGüvenilir mi arkadaşlar
Ama illa öderler kurallı oynadıysanHepsini yaptık evrak istediler onu yolladım 72 saat sürecekmiş
Bakalım belgeleri yolladım yine beklıyoruzAma illa öderler kurallı oynadıysan