Alırsın doğru belgelerini verdiysenBakalım belgeleri yolladım yine beklıyoruz
Alırsın doğru belgelerini verdiysenBakalım belgeleri yolladım yine beklıyoruz
Ödediler mi kral paranıBakalım belgeleri yolladım yine beklıyoruz
Yok ödenmedi evrakları yolladık 72 saat süresi varmıs onu beklıyoruzÖdediler mi kral paranı
Senin ne oldu yenimi yazıyorÖdediler mi kral paranı
Bu evrak işi girdi mi zaten iyice umudu keser insan az bir saat de değil 72 saatYok ödenmedi evrakları yolladık 72 saat süresi varmıs onu beklıyoruz
Kestik zaten dedigin gibi 2 gün çekim bekledık sonra evrak 3 gün bakalım daha ne cıkıcakBu evrak işi girdi mi zaten iyice umudu keser insan az bir saat de değil 72 saat
Yeni bekliyor oldu benimkide evrak falan istemedilerSenin ne oldu yenimi yazıyor
Ödendi benim şimdiYeni bekliyor oldu benimkide evrak falan istemediler
Gule gule harcaÖdendi benim şimdi
Evrak için mail atmamışlardı canlıya sordum çekimi sordum evrak istenmiş dedi evrak istediler bendende - sen ne yolladın evrak için söylermisin kralÖdendi benim şimdi
Kimlik ile fatura yolladım birde maile adresini kendinde yaz gönderEvrak için mail atmamışlardı canlıya sordum çekimi sordum evrak istenmiş dedi evrak istediler bendende - sen ne yolladın evrak için söylermisin kral
Sagol dostumGule gule harca
Ben kktcde yaşıyorum yediler bizi galiba yollamazlarK
Kimlik ile fatura yolladım birde maile adresini kendinde yaz gönder
Aktif. Çekim için sabırlı olmalısın ve evrak istiyolar ödeme yapıyolarAktif mi
Ben deneme bonusu almıştım çevirdim 200 tl yatırım şartı vardı yatırımı da yaptım yatırımı da 1.50 orandan cevirdim cuma gunune denk geldiği için hafta sonu ödee yapmıyorlar iş gunu içerisinde o da 2 iş gunu içerisinde site odemede sıkıntı yapmıyor ama parayıgec gönderiyorlarArkadaşlarla site güvenilir mi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum
Mobile
m.8bets724.com