Ayrıca kardeşim Benim yorumuma kızıp bana Yürümüşsün önce bi cebinize 150 TL koyun sonra 50 Freespin 3 TL dn verdim diye foruma açın. Bariz belli tezgahınız Milletin Hakkına giriyorsunuz. Ne hikmetse kimse de müdahale etmiyor. Hakikatten doğru bonuslu promolu sitelere girene kadar illa başımıza bir iş gelmesi gerek heraldeCano senin verdiğin sitelerde aynı onu düşünürsek zaten hiç bi siteye kaydolmamamız lazım
Kanka aldım tezgah değilAyrıca kardeşim Benim yorumuma kızıp bana Yürümüşsün önce bi cebinize 150 TL koyun sonra 50 Freespin 3 TL dn verdim diye foruma açın. Bariz belli tezgahınız Milletin Hakkına giriyorsunuz. Ne hikmetse kimse de müdahale etmiyor. Hakikatten doğru bonuslu promolu sitelere girene kadar illa başımıza bir iş gelmesi gerek heralde
Baba adam 50 keleime konultuk Tabiki 3,5 verecekler çekim yap silinince görüşürüz tekrar dostumKanka aldım tezgah değil
Kanka aldım tezgah değil
vermiyor dostum maalesef 10 da 2 falan belki sıkıntı site
Reis valla 10dkda geldiNe kadar surdu gelmesi paranin😂
Sana geldi mi 😂çekim talebi verdik bakalım gelicekmi
Reis senide severim senin verdiğin sitelerdende çekim yapmışlığım var ama ben burda zatem diyorumki girin şansınızı deneyin bana geldi ama yatırım yapılıcak site değil kimlik konusuna gelincede şuan trdeki bğtğn siteler aynı şeyin lacıverti yani o konuda boşuna kafa yoruyosun yoksa severiö seni senle bi sorunum yokNeyse Dostlar seçim sizlerin keyif sizin kimlik sizin vakit sizin kolay gelsin
Dostum ben konudan koptum beni bağlamıyor artık kimm girmiş kim çıkmış, Herkss kendi bildiğini yapsın bu saatten sonra.Reis senide severim senin verdiğin sitelerdende çekim yapmışlığım var ama ben burda zatem diyorumki girin şansınızı deneyin bana geldi ama yatırım yapılıcak site değil kimlik konusuna gelincede şuan trdeki bğtğn siteler aynı şeyin lacıverti yani o konuda boşuna kafa yoruyosun yoksa severiö seni senle bi sorunum yok
Çekim yapanlarda vıpbank havale ile yapsın diğerinde kimlik son kullanma falan soruyoÇekim geldi başarılı 10 dakika içinde ödendi teşekkürler