Bakiye olmasına rağmen bir kaç lira ve çok eski üyeyim ama yine de 3 TL 50 spin verdiler çekim talebi verdim teşekkür ederim kardeşimmerhaba arkadaşlar betbeyden sms gelmiş numaranıza özel freespin diye canlıya baglandım deneme bonusumuz yok ama sizi kırmamak için freebet veya freespin verebiliriz dedi
fs leri big bass bonanzada veriyor spin değeri 3tl hiçbir şartı yok yatırımsız 100 yap çek bana 5dk da ödediler denemek isteyen olursa buyrun link : https://www.betbey510.com/
Ekli dosyayı görüntüle 376841
Kral SMS bu
Düzelt normal paylaş
Tebrikler sjsjsjsHehehe banada geldi 100 çektim ama 96 TL yolladılar 🤣🤣🤣
Benimde iptal ettiler çekimi ama bakiye duruyorCekim yaptim hesabimi sildiler uye olmayin😂
Banada aynisini yapti 1 kere daha denedim artik hesaba giremedimBenimde iptal ettiler çekimi ama bakiye duruyor
Kanka kopru alti site olacagi buydu😂Banada aynisini yapti 1 kere daha denedim artik hesaba giremedim
Bendede 3tlydi reis çekim verdim yolladılarİp diyor vermiyor ayrıca spin değeri 1 TL hangi kamil 3 TL yazmış oraya..
ne tezgahı bilader sms gelmişti paylaştım ben aldım kanıtınıda attım siteyi savunacak değilim dediğim gibi ibnelik yapabılır siteler ben aldım belki bi kaç alan daja olur diye konu açtım ne tezgahıAyrıca kardeşim Benim yorumuma kızıp bana Yürümüşsün önce bi cebinize 150 TL koyun sonra 50 Freespin 3 TL dn verdim diye foruma açın. Bariz belli tezgahınız Milletin Hakkına giriyorsunuz. Ne hikmetse kimse de müdahale etmiyor. Hakikatten doğru bonuslu promolu sitelere girene kadar illa başımıza bir iş gelmesi gerek heralde
Kim yalan konuşmuş reisAğalar Adamlar kimden be koparırsa dalga parasını kurtardılar Yğrüdüler Farkındaysanız Yeni ler daha mesaj yazmıyor 😂 Yara yara Söylüyoruz Forumun Amaçları arasında yardımlaşma Ve bilgi paylaşımı Kimsenin emeği Boşa gitmesin diye Paylaşım da var! Malesef Güven ortamını dağıtmışlar çünkü bilen de yazmış bilmeyen de Gören de konuşmuş görmeyende, saç telinden ayak tırnağına kadar adamlar yalan konuşup yazarken Uyardım. Şimdi çoğunun emeğine vaktine yazık oldu. Geçmiş olsun
Kardeş kul hakkı öyle birşey ki , Adamın Ağzından Kan tükürtür neBendede 3tlydi reis çekim verdim yolladılar
Eline emeğine sağlık insanların parasını alıp engeli basmışlar, tezgahı kim kurdu kim vesile oldu bilmem 100 TL için ailesine küfür yürümek isteyen kimse onlar kurmuştur. Lafım emeğe değil. Sana da değil.ne tezgahı bilader sms gelmişti paylaştım ben aldım kanıtınıda attım siteyi savunacak değilim dediğim gibi ibnelik yapabılır siteler ben aldım belki bi kaç alan daja olur diye konu açtım ne tezgahı
He bide böyle konuşuyosunda en sonki paylaştığın bonusta 750 yap 100çek bu site en azından 100yap 100çekAğalar Adamlar kimden be koparırsa dalga parasını kurtardılar Yğrüdüler Farkındaysanız Yeni ler daha mesaj yazmıyor 😂 Yara yara Söylüyoruz Forumun Amaçları arasında yardımlaşma Ve bilgi paylaşımı Kimsenin emeği Boşa gitmesin diye Paylaşım da var! Malesef Güven ortamını dağıtmışlar çünkü bilen de yazmış bilmeyen de Gören de konuşmuş görmeyende, saç telinden ayak tırnağına kadar adamlar yalan konuşup yazarken Uyardım. Şimdi çoğunun emeğine vaktine yazık oldu. Geçmiş olsun
Kardeş kul hakkı öyle birşey ki , Adamın Ağzından Kan tükürtür ne
Reis onu siteyi açan adam düşünsün ben yazıyı gördüm bonus var diye girdim aldım çıktım bana anlatma bunları yani git canlı desteğe söyle