- 3,646
- 723
- 113
Ben hala aynısı alıyorumSorun neymiş
Ben hala aynısı alıyorumSorun neymiş
birkac mesaj once demistim bahane yaparlar ip yuzundenŞaka gbi çoklu ıp vardır diyo )
Çekimi iptal ettilerBen hala aynısı alıyorum
Soonra yine bağlandım aldm busefer 100yaptım rulette tek elde çekim verdin bekliyorumbirkac mesaj once demistim bahane yaparlar ip yuzunden
sasirtmadi
tebrikler insallah verirlerSoonra yine bağlandım aldm busefer 100yaptım rulette tek elde çekim verdin bekliyorum
20 dakika içinde çoklu ip bahanesi alıp, tekrar bağlanıp, bonusu alıp, rulette 100 lira yapıp, çekim verip parayı çektin.Şaka gbi daha çekim vereli 30 saniye oldu paparaya para geldi mesajı geldi şaka gbi
Valla bitti gibime geliyo anasayfada deneme bonusunun resmi vardi kaldirdilarKuyrukta Bekleyen sayısı 512 , Bize sıra gelene kadar bonus bitmezse iyidir.
Umarım bitmemiştir de beklediğimize değsin.Valla bitti gibime geliyo anasayfada deneme bonusunun resmi vardi kaldirdilar
Ben üye oldum, hesapta 0,00 TRY yazıyor, yüklenen bir şey yok. Sırada 340 kişi var , daha yolumuz uzunOtomatik yüklendi arkadaşlar bana bilginiz olsun
Sayfayı yenile ana sayfayı oto yüklendi banaUmarım bitmemiştir de beklediğimize değsin.
olmus 30 saniyede hemdeÇeken oldu mu
Yok hocam defalarca yeniledim , eklenen hiç bir şey yok. Acaba bonus kampanyası mı bitti ?Bende kuyruktaydm meraketme 500kişi vardı site nasl die bakim dedm eklemişlerbende şaşrdm