- 4,555
- 928
- 113
450 kişi var sırada
Şart şurt yok kafana goreBeyler çevrim şartını öğrenen oldu mu
450 kişi var ama çok sağol bekliyom20 Tl Deneme Bonusu Çevrimsiz Ve Yatırımsız Ben Sordum Yine Uye Olmadan Bir Soru. BEYLER Bol Şans
Neye göre yüklendi bilmiorm üye oldum sıraya girdim bende baktm eklenmiş yaktım bile ara ara kontrl etYok hocam defalarca yeniledim , eklenen hiç bir şey yok. Acaba bonus kampanyası mı bitti ?
E iyiymişŞart şurt yok kafana gore
Sırada 157 kişi var. Bakalım sorunca ne diyecekler ? Arada sayfayı yeniliyorum ama durum gene aynı.
Kanka sana yüklerlerse yazda yeniden bağlanayımSırada 157 kişi var. Bakalım sorunca ne diyecekler ? Arada sayfayı yeniliyorum ama durum gene aynı.
Kardeşim ben çekim talebi verdim tanımlı bonus var diyor nasıl aldın papara ile yapmak istiyorum bendeŞaka gbi daha çekim vereli 30 saniye oldu paparaya para geldi mesajı geldi şaka gbi
tamam kardeşim , bende merakla bekliyorum acaba ne diyecekler diye..Kanka sana yüklerlerse yazda yeniden bağlanayım
Kardeşim desteğe bağlanıp çekim yapmak istiyorum çekim yapacağım çekim izni verirmisşnz diyceksin onlarda şuanda talep verirmsnz diycekKardeşim ben çekim talebi verdim tanımlı bonus var diyor nasıl aldın papara ile yapmak istiyorum bende
Bendede aynısı çekim talebi veriyorum tanımlı bonus var diyorKardeşim ben çekim talebi verdim tanımlı bonus var diyor nasıl aldın papara ile yapmak istiyorum bende
Kanka dur girip küfür edeyim birde utanmadan seni sırada mı bekletiyorlar340 kisi kalmisti 470 e cıktı