Kardeşim kimse destekte cevap vermiyor üstelik para çekme yapınca aktif bonusunuz bulunuyor diyor banka bilgilerini girecek yer bile yok üye falan olmayın dolandırıcı bunlarçekimi iptalmi ettiler
Oyna kardeş hergün dolandırsınlar senibende çevirdim çekim talebi verdim bekliyorum kurallara uydum bilgi veririm sitenin tasarımıda hoşuma gitti yanlış yapmazlarsa sürekli oynarım bilgi veririm sizlere
Hamit kardrş çekim yaptınmı şuan belge yükleyeceğimBelge yolladıktan sonra Çekim yapılmıştır arkadaslar
belge yukleyince yarım saat içinde çekim yapildiGece çekim talebi vermiştim halen bekliyor durumudaydı canlı yardım belge istedi önce belge talebi yoktu şuan isteniliyor bakalım yükleyince yatıracaklarmı.
Şansını dene kardeşim para çekme talebine kadar sorun cikmadiysa büyük ihtimalle yolluyorlarHamit kardrş çekim yaptınmı şuan belge yükleyeceğim
Ne yaptın kardeş çekim yapabildin mi ?Hamit kardrş çekim yaptınmı şuan belge yükleyeceğim
Belgeyükleyemiyorum sürekli hata veriyor canlı yardıma mail göndereyim dedim kabul etmiyorlarmış 4 tarayıcı değiştirdim yine olmadı of offNe yaptın kardeş çekim yapabildin mi ?