- 4,553
- 1,701
- 113
99 spin çevirdim 530 verdi sweet kaybederken kendi kendine 900 TL kazandı oldu yemin ederim kazanç olmadan çekim verdim böyle olan var mı ?
Onu bilmiyorum benim bakiye çevrim bittiğinde 540 liraydı çevrimin bittiğini bile bilmiyordum oyundan çıktım başka oyuna girecekken çevrimin bittiğine dair bildirim geldi bakiyenin 900 olduğunu gördüm direkt çekim verdim 2 buçuk saate yaklaştı hala ödenmesini bekliyorumÇevrim bittiğini nasıl anlicak çevrim bittikten sonra çevirirsek 900 den düşerse??
Aynı olmuş yeminle 900 yapmadan 900 oldu .dOnu bilmiyorum benim bakiye çevrim bittiğinde 540 liraydı çevrimin bittiğini bile bilmiyordum oyundan çıktım başka oyuna girecekken çevrimin bittiğine dair bildirim geldi bakiyenin 900 olduğunu gördüm direkt çekim verdim 2 buçuk saate yaklaştı hala ödenmesini bekliyorum
Tamam çekim verdim sağol dostOnu bilmiyorum benim bakiye çevrim bittiğinde 540 liraydı çevrimin bittiğini bile bilmiyordum oyundan çıktım başka oyuna girecekken çevrimin bittiğine dair bildirim geldi bakiyenin 900 olduğunu gördüm direkt çekim verdim 2 buçuk saate yaklaştı hala ödenmesini bekliyorum
999 tl çevirmem gerekiyor ulaşman değil yani 999 çevrim yap 900 oto oluyor99 freespin aldım 950 tl oldu ama bonuslarda gözüküyor ana bakiye de değil çekim de verilmiyor
999 tl almıssın 9999 tlye çıkarman lasım bakiyeyi 99 fs almamışsınSweet bonanzada slot bonusu aldim 900 oldu oyuna daldığım için 870 tl de çekim verdim iptal oldu 9999 tl çevirin dior bendemi yanlislik var aldığım bonusta belli
Sweet bonanzada 99 frespin çevirdim ben999 tl almıssın 9999 tlye çıkarman lasım bakiyeyi 99 fs almamışsın
Şu windowsu crackle hiç mi rahatsız etmiyor o yazı