halen bekliyorum 22 saat oldu
Ekli dosyalar
-
165.7 KB Görüntüleme: 29
12 saat sonra iptal edecekler kural ihlali diyecekler bak gorKendi paramızla kazandikta bu site ödeme yapıyor mu 4 saat oldu bekliyor
Kimse ifade vermeye gitmiyor bu dediğinin hiç örneğini gördün mü veya yaşadın mı?yeni açılan bir site deneme bonusu veriyor nerden baksanız 20-30 bin hatta daha fazla kişi şuan bu bonusu alıcak ve zorunlu çekim yöntemi HAVALE. biz tek kullanımlık hesap kullanıyoruz masalı anlatmaya kalkmayın telegramda hangi gruba girsem üyeler çevrimi tamamladığını çekim yapacaklarını söylüyor eğer elinizin altında gerçekten 50-60 bin adet tek kullanımlık hesap varsa tebrik ederim ama olduğunu düşünmüyorum çekim yapanların hepsi 1-2 sene sonra 990 TL için ifadeye gideceklerini biliyorum.
Banada öyle geliyo HİÇBİR şart yoktur diye belirtmişler sporda 1.50 oran oynadım garanti olsun diye inşallah boş site değildir12 saat sonra iptal edecekler kural ihlali diyecekler bak gor
Aldim kapıldım güzel olmasian bı kat çevirdim sporda hala bonus goxukuyor bidaha bastım bekliyorum anlaamdim100 de 100 bonus alan varmı tokatlamacamı nasıl ilerliyor mevzu
Ne zaman verdin ki nasıl 10 dk neyle verdinBenimki 10 dakikaya geldi
dümen diosun 5k yatırcaktim eyvallah broAldim kapıldım güzel olmasian bı kat çevirdim sporda hala bonus goxukuyor bidaha bastım bekliyorum anlaamdim
ödemiyorlar alma100 de 100 bonus alan varmı tokatlamacamı nasıl ilerliyor mevzu
her alan gecerlimiydi pekiödemiyorlar alma
Nasıl ya bende diyorum niye bakiyeye gecmedi alçak siteÇevrimsiz bonus diyorlar bakiyen bonusa geçiyor 10 kat 20kat bar açıyorlar dolmasını bekliyorsun sonrasında tamamlarsan çekim yaptığında aradan 7 saat geçiyor işlem red veriyor yatırdığın para kalıyor hesabında ben bu durumu yaşadım
manuel siliyorlar yaniEkli dosyayı görüntüle 622901
oooo direk sikmece gerek yokÇevrimsiz bonus diyorlar bakiyen bonusa geçiyor 10 kat 20kat bar açıyorlar dolmasını bekliyorsun sonrasında tamamlarsan çekim yaptığında aradan 7 saat geçiyor işlem red veriyor yatırdığın para kalıyor hesabında ben bu durumu yaşadım
manuel siliyorlar yaniEkli dosyayı görüntüle 622901
Ne zaman verdin ki nasıl 10 dk neyle verdin