- 1,055
- 434
- 83
sordum şimdi 15 freespinden 15 tl kazanabiliyormusuzBenimde öyle oldu hocam sebebini anlamadim sormadimda canliya filan
sordum şimdi 15 freespinden 15 tl kazanabiliyormusuzBenimde öyle oldu hocam sebebini anlamadim sormadimda canliya filan
Anladim sağol kardeşimsordum şimdi 15 freespinden 15 tl kazanabiliyormusuz
AlabilirsinFrespibden kazanc olursa sporbahsi aliniyormu
40 free spin felandi herhalde haci. tekrar etti kendini surekli. herkestemi oyle oldu100 çekim verildi betgaranti adamdırEkli dosyayı görüntüle 91843
15 spin attım kasayı bitirdim 35 kuruş kaldı rulette 9 a attım geldi lightning bacara oynadım çarpan yakaladım çekim verdim40 free spin felandi herhalde haci. tekrar etti kendini surekli. herkestemi oyle oldu
2 kez 15 eklenmiş40 free spin felandi herhalde haci. tekrar etti kendini surekli. herkestemi oyle oldu
niye hocam ne kadar spin verilirse max o kadar kazanç kurallar belli. 200 çıkmış 15 gelmiş sende haklısın kızmakta ama siteyide kötülemeyelim yine. kaç insan çekim yapıyor haksızlık olur170 TL çıktı spellcast ta hesaba 15 geçti bir daha yatırım yapmam buraya
küllerinden doğmak... hayırlı olsun hocam15 spin attım kasayı bitirdim 35 kuruş kaldı rulette 9 a attım geldi lightning bacara oynadım çarpan yakaladım çekim verdim
100 tl yi ceviremiyorum 35 kuruşu 100 yapıyorum şans işte 😂küllerinden doğmak... hayırlı olsun hocam
onumuzdeki 1 senenin tum sansi orada gidiyor aslinda haci kucuk betlerle. ama ne hikmetse olan hersey bu free bet free spinde oluyor. bu alemin raconu bu herhalde100 tl yi ceviremiyorum 35 kuruşu 100 yapıyorum şans işte 😂
valla öyle dün 1.10 macla ana paradan yattım discount aldım slotta bi oyuna girdim 100 tl çektim 5 tl discount ileonumuzdeki 1 senenin tum sansi orada gidiyor aslinda haci kucuk betlerle. ama ne hikmetse olan hersey bu free bet free spinde oluyor. bu alemin raconu bu herhalde