- 69
- 37
- 18
Sadece yatirimi olanlara arkasaslar canli oyle diyor bende yok
vallahi hiç yatırmıyodum sırf bu olaylar yüzünde 1 ay öncemi ne 100 yatırdım garantiyede parkada. allah razı olsun ikisindende ara sıra çekiyorumayda 1 defa 20 tl yatırım yaparsanız her ay freespinden faydalanabilirsiniz
Cikan paranin da 5 10 katini veriyo kardesim bi speen den max 20 kazaniliyo sacma ama böyle gercektenAnlamadım niye kesti bakiyemden
Anlamadın kardeşim onu demiyorum 30 freespin vermiş ilk 15 ini kullandım 49 lira verdi sonra bi 15 freespininiz daha var dedi ondada 25 lira verdi o geçti sadece bakiyeme niye 49 lira çıkan spin geçmiyo da 25 liralık kazandığım spin bakiyesi geçiyo saçmalıkCikan paranin da 5 10 katini veriyo kardesim bi speen den max 20 kazaniliyo sacma ama böyle gercekten
Hocam bana 45 spinden toplam 310 lira çıktı bakiyeme 35 geçti ben yatırımı bıraktım o siteyeNasıl bir saçmalık ozman freespin falan eklemeyin adamladçra bak 65 lira kazanmışım 25 lira bakiyeme yansıyo
Hocam devamlı betgrantiden alıyordum böyle freespin ama ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorumHocam bana 45 spinden toplam 310 lira çıktı bakiyeme 35 geçti ben yatırımı bıraktım o siteye
Bu saçmalığı yeni getirdiler hocam önceden yoktuHocam devamlı betgrantiden alıyordum böyle freespin ama ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum
Betpark da play storeden Bonus Rehberi ekledi..ordan 30 Freebet kodu çıktı. [email protected] a MAIL yazdım.bekliyorum.mailler 1-8 saatte cevap veriliyormuş.Bbetparkda bi hareketlilik var mı
işinin hakkını veriyorsun aga helal sana sen bu işi iyi biliyorsun işin erbabısınvallahi hiç yatırmıyodum sırf bu olaylar yüzünde 1 ay öncemi ne 100 yatırdım garantiyede parkada. allah razı olsun ikisindende ara sıra çekiyorum
Kardeşim mobil ödeme ile yatırım yapabileceğim site biliyomusun tumbet kaldırmışBu saçmalığı yeni getirdiler hocam önceden yoktu