- 3,443
- 1,705
- 113
Hadi inşallahselamı vark kanka verdi 50 tl 1000 yapıp geliyom
Hadi inşallahselamı vark kanka verdi 50 tl 1000 yapıp geliyom
Kesin ben bulaşmasaydım buna şu an bir arabam vardı işte düşündükçe mahvoluyor insan neyse şansımız dönsün umarım bir an önce dostum..Bırakamayız heralde bir çıkış arıyoruz çaresizce, Tek çare buymuş gibi. Ya bak ne dicem belgesel izliyorum Bolivya mı ne Her adım başı kazı kazan kumar oyunları sonra bilim adamlarının araştırması söyleniyor diyor ki; en zor En kötü zamanlarda İnsanlar Bir umutla Çıkışa Bir anda oldu bitti ile para bulmak İçin daha çok bataklığa sağlanıyor anlatıyor Ve oranın Maddi Zayıflık Oranı %85 Gerisi zengin ama herkes kazı kazan oynuyor bir umutla orda da bi Demirören var kesin 😂
Zor Babadostu Zor Bize Vuracak Şans Önce Feleğin Çelmesini Yer Yerlerde sürüklenir Sonra üstü Başı kir pas içinde bize gelir, Duş banyo Saç sakal Traş parasını da Bizden Alır gider, Bizim Şansımızın Özeti budur!Kesin ben bulaşmasaydım buna şu an bir arabam vardı işte düşündükçe mahvoluyor insan neyse şansımız dönsün umarım bir an önce dostum..
Deneme bonusu yok diyor
Dolandırıcı site kanmayın üye yapip bilgilere ulaşıyolarDeneme bonusu yok diyor
Hic biyerde sponsorluk yok sponsor olmayan yerlere uye olup bilgi paylaşımı yapmayinDolandırıcı site kanmayın üye yapip bilgilere ulaşıyolar