👍sitede canlı destek yok ki
..Tek alan ya spor Ya slot
BravoAgalar dün 47 lirayla başladım 100 yapıp çektim. 50 yap 100 çek yapiyorum kasa şuan 650 oldu. Sadece rulet oynuyorum aç gözlülük yapmadan bu taktiği uygularsaniz katlarsınız. Heycana gerek yok. Kasa yükseldikce paylaşım yapmaya devam edicem
tebrikler ömerAgalar dün 47 lirayla başladım 100 yapıp çektim. 50 yap 100 çek yapiyorum kasa şuan 650 oldu. Sadece rulet oynuyorum aç gözlülük yapmadan bu taktiği uygularsaniz katlarsınız. Heycana gerek yok. Kasa yükseldikce paylaşım yapmaya devam edicem
Güzel taktik eskiden döner almak için yapıyordum ama bi yerden sonra dağıtıyor sapıtıyor insanAgalar dün 47 lirayla başladım 100 yapıp çektim. 50 yap 100 çek yapiyorum kasa şuan 650 oldu. Sadece rulet oynuyorum aç gözlülük yapmadan bu taktiği uygularsaniz katlarsınız. Heycana gerek yok. Kasa yükseldikce paylaşım yapmaya devam edicem
Önemli olan dagitmadan devam etmek kankaGüzel taktik eskiden döner almak için yapıyordum ama bi yerden sonra dağıtıyor sapıtıyor insan
En geç yarın öğlen kasa dibi görürAgalar dün 47 lirayla başladım 100 yapıp çektim. 50 yap 100 çek yapiyorum kasa şuan 650 oldu. Sadece rulet oynuyorum aç gözlülük yapmadan bu taktiği uygularsaniz katlarsınız. Heycana gerek yok. Kasa yükseldikce paylaşım yapmaya devam edicem
700 oldu şuan 50 attım yine 100 çektik 😁En geç yarın öğlen kasa dibi görür
Kasa atıp gitsen sakin bir şekilde kasan şuan 5 k yı geçmiişti birde öyle düşün şansın varsa basacaksın devam edeceksin şansın yoksa zaten belli eder 3 4 kupon yapıp yattıktan sonra700 oldu şuan 50 attım yine 100 çektik 😁
Klasik kumarbaz tavsiyesi hep böyle kaybediyoruz zaten 😁 Böyle iyi kanka modum düşmüyor en azından 😁😁Kasa atıp gitsen sakin bir şekilde kasan şuan 5 k yı geçmiişti birde öyle düşün şansın varsa basacaksın devam edeceksin şansın yoksa zaten belli eder 3 4 kupon yapıp yattıktan sonra
50 atar 100 çekersen öyle sitelerden kovulman uzun sürmez ama700 oldu şuan 50 attım yine 100 çektik 😁
Hayırlısı50 atar 100 çekersen öyle sitelerden kovulman uzun sürmez ama
TskTaktik işlemeye devam ediyor😁 denemenizi tavsiye ederim