@darkomersen şaka yapıyorum kardeşim inandım site elemanı olmadiginamaltepe delimisin olm amk silinmiyomu bu konu iyilikte yaramıyor
@darkomersen şaka yapıyorum kardeşim inandım site elemanı olmadiginamaltepe delimisin olm amk silinmiyomu bu konu iyilikte yaramıyor
Beyler 1k yaptım ne diyonuz ödermi bu siteyatırım şartlıymış betikent250.com isteyen baksın
öderBeyler 1k yaptım ne diyonuz ödermi bu site
bilmiyom ben yapmadım 1kBeyler 1k yaptım ne diyonuz ödermi bu site
seni fedai kara murat seçiyoruz. bizler için, ülken için, insanlık için kendini kurban et. eğer öderlerse muzaffer bir komutan gibi karşılanacaksın hadi yiğidim yatır o 500 tl yi.Beyler 1k yaptım ne diyonuz ödermi bu site
üstad o fedai sen olmalısınseni fedai kara murat seçiyoruz. bizler için, ülken için, insanlık için kendini kurban et. eğer öderlerse muzaffer bir komutan gibi karşılanacaksın hadi yiğidim yatır o 500 tl yi.
Bu yorumu bekledim, mutlaka gelecekti 😆😆seni fedai kara murat seçiyoruz. bizler için, ülken için, insanlık için kendini kurban et. eğer öderlerse muzaffer bir komutan gibi karşılanacaksın hadi yiğidim yatır o 500 tl yi.
nöbetteyiz hocam bekliyoruzBu yorumu bekledim, mutlaka gelecekti 😆😆
Bu ödeme yapıyorsa deneme bonusu almak saçmalıktr ama bu bonus batırır siteyi yarın deneyecem büyük ihtimalle ödeme gelirse yazarm sanmiorm umarım ödeme gelirSite deneme bonusunu ödermi bilmem ama ilk yatırım bonusu kuralları şu il yatırıma 10 bin TL'ye kadar çevrimsiz %100 bonus veriyor
lisansta sahteSite reslot sitesinden çalmış hakkımızda kısmını da