- 14,112
- 4,643
- 113
Ben umudu kesiyorum ya ödemicek kesinnBenim 4 saat oldu nerdeyse
Ben umudu kesiyorum ya ödemicek kesinnBenim 4 saat oldu nerdeyse
Bende kestim umudu 1 2 saate gelir diyordumBen umudu kesiyorum ya ödemicek kesinn
hangi oyuna gireyim reis bakiye yetersiz diyor500 tl anında havale ile talep verildi Ekli dosyayı görüntüle 325586
Kayıt olurken seçmemişsindir ondanhangi oyuna gireyim reis bakiye yetersiz diyor
Onlar vermesen iyiydi ben 4 saattir onaylandı gelmedi500 tl anında havale ile talep verildi Ekli dosyayı görüntüle 325586
Kanka bende 4 saat önce anında havale verdim az önce geldi seninkide gelirBenim 4 saat oldu nerdeyse
Hadi bakalım inşKanka bende 4 saat önce anında havale verdim az önce geldi seninkide gelir
Bankadan bankaya değişiyor dur ben ziraat ile verdim senin hangi bankaKanka bende 4 saat önce anında havale verdim az önce geldi seninkide gelir
Ben canlıya oynayacağım oyunu söyleyemedim canlıda malum 800 kisi olunca çevirdim 3200 yaptim 500 anında havale verdim duruyor sorun olurmuKanka bende 4 saat önce anında havale verdim az önce geldi seninkide gelir
Valla gelsin de önemli değil yarın gelsin havadan paraOnlar vermesen iyiydi ben 4 saattir onaylandı gelmedi
Yok malesefBeyler ben yanlışlıkla 125 nakit talep ettim
Frespinle değiştirme şansımız olur mu ki