- 6,416
- 2,549
- 113
Site sakat ödeme yapmıyor zaten böyle sitelere bulaşmamak lazım üye olduma pişman oldum.Bonus bitmiş hayırlı olsun alamadık
Site sakat ödeme yapmıyor zaten böyle sitelere bulaşmamak lazım üye olduma pişman oldum.Bonus bitmiş hayırlı olsun alamadık
Vay dolandırıcılar bunlara sakın ha yatırım vs yapayım demeyin.Ekli dosyayı görüntüle 26687 Ekli dosyayı görüntüle 26688 hareketlere laflara bak böy
Kardeş sende bana onları söylesen daha sert cevap alırsın k.bakmaEkli dosyayı görüntüle 26687 Ekli dosyayı görüntüle 26688 hareketlere laflara bak böy
Görüntüye baktımda ortaya cıkan malzeme Site Ne Olduğu Belli Olmayan Kalitesiz Bir Görünüm TarzıEkli dosyayı görüntüle 26687 Ekli dosyayı görüntüle 26688 hareketlere laflara bak böy
Adam gibi site olsa kufurde etsen böyle cevap vermez ne dersen de kişisel konuşamaz üye olmadım en şanslı benimKardeş sende bana onları söylesen daha sert cevap alırsın k.bakma
Kilitlenmiş derken ?Bonus alip kazanc saglayan herkesin hesaplari kilitlenmis durum da bilginiz olsun arkadaslar
Benimki kitlenmemişBonus alip kazanc saglayan herkesin hesaplari kilitlenmis durum da bilginiz olsun arkadaslar
Birazdan kilitlenir kontrol edip kilitliyorlarBenimki kitlenmemiş