Sağlık olsun kendileri adlarını lekeler
Insallah bize yapilan sana olmaz ve cekim yaparsin kardesim ama gozuken o ki bunlardan bir cacik olmaz zaten amaclari uye toplamak ve bilgilerini almak mis bunlarin hatta twitter etkinligi de bunlar tarafindan bilerek yapilmis uye sayisini cogaltmak ve bilgileri toplamak icin yapildi deniyorKardesm bnm hesabım suan acık ilerleyen zmanlarda ne yaparlar bilmem kitlerselerde yapacak birsey yok ve kullanıcılara bunu yapan insanın bnce cokda umrunda olmaz kendi adını karalamak filan
Aynen bizden gecti bizi kilitkediler ama insallah kafalarina dank eder de kalanlarin parasini oderlerSağlık olsun kendileri adlarını lekeler
Kardesm suan cekim talebim öyle bekliyr ama benm gördüğüm bunlar kimseye ödeme yapmaz bukadr insanız burada bırak ödeme yapılan cekim talebine izin verildi yzılan bile yok bekletiyorlar öyleAynen bizden gecti bizi kilitkediler ama insallah kafalarina dank eder de kalanlarin parasini oderler
Aynen kardeşim durum o şekilde.sürekli bekletip sonra da hesabı kilitliyorlarKardesm suan cekim talebim öyle bekliyr ama benm gördüğüm bunlar kimseye ödeme yapmaz bukadr insanız burada bırak ödeme yapılan cekim talebine izin verildi yzılan bile yok bekletiyorlar öyle
Kusur degilde sende boyle sahtekarca işlem yaparsan ayni cevabi alirsin twitirdaki olay ile deneme bonusubonusunu pekiştirmeleri saçmalik o yüzden sahtekarlar diyorumKardeş sende bana onları söylesen daha sert cevap alırsın k.bakma
Ne dediki öyleCanlı destek nasıl konuşuyor öyle bende yatırırlar sanıyodum neyse bedava heyecan yaşadık
SahtekarlarArkadaslar Canlı destek smdi böyle birsey söyledi sanırm bonus alıpda cevirenlere ödeme yapmıycaklar
Kilitlenmiş derken ?
Amaç Üye Toplamak kardesm smdi çıkarlar birkaç kişiye ödeme yaparlar geri kalanı kapatırlarBu kolpacilikla neyi hedefliyorlar onu da cozemedim. Twitter mevzusunu siteden bagimsiz dusunmustum belli ki oyle degil.
Bu bilgi satma isi bu kadar kar birakiyor mu yav?
Ekleme yaptılar kullandım benArkadaşlar yaklaşıık iki gün once BETEGEL sitesi alha oyununda 30 spin verecekti alan varmı acaba