- 330
- 192
- 43
ya o sahtedir kral lisans dediğin ne ki ben de efes tişörtü var şimdi efes çalışanı mı oluyorumYatırım yapılmaz lisans görünüyor ama o da ilginç
ya o sahtedir kral lisans dediğin ne ki ben de efes tişörtü var şimdi efes çalışanı mı oluyorumYatırım yapılmaz lisans görünüyor ama o da ilginç
Orjinal lisansı direk curacao ya yönlendiriyorya o sahtedir kral lisans dediğin ne ki ben de efes tişörtü var şimdi efes çalışanı mı oluyorum
bana ss atar mısın lisans şeyini ben anlamıyorumLisansı orijinal niye böle bir şey yapsınlar ?
Kral lisans ya olur yada hiç olmaz . Sahte lisans imkansızya o sahtedir kral lisans dediğin ne ki ben de efes tişörtü var şimdi efes çalışanı mı oluyorum
2000 de ben verdimçaktırmadan 390 lira çekim verdim bakalım ne zaman iptal edecekler
22.54 de verdim ben withdraw hala ama sen 2000 verdiysen anlarlar şimdi2000 de ben verdim
aynen parası olan yatırsın madem lisansı şeysi var, beklemedeyiz mıgoBu sitede bence bir sıkıntı var beleşten 2000 bin lira yatırmaz ki 100 spinde 25 TL'den çeviriyor kesin 2000 bin tl öder bunların gözü bizim 500 lerde parası çok olan arkadaş yatırsın çekim gelirse bizde yatıralım
İşin tuhafi üyeliğim varmis bonusu yine verdi.aslinda yatirsam 500 ilklere belki öder.ya ödemezse o zaman ski tutarız iste22.54 de verdim ben withdraw hala ama sen 2000 verdiysen anlarlar şimdi
Hangi oyundostlar aklınızı kullanın allah askına 100 spinde 30 bonus attı oyun kasa ucuyo gidiyo odemezler
sweetHangi oyun
ben pcdeyim o yüzden böyleBnde ekran böyle sizde mi ayni
yatırdın mı öncedenBu namussuz site ödemiyor beyler
Aynen öyle kardeşim ama parası olan adamda deneme bonusu neye arasın ki yatırım yapacağını sanmıyorum kimseninaynen parası olan yatırsın madem lisansı şeysi var, beklemedeyiz mıgo