- 4,948
- 2,041
- 113
bilmemkaç dolar acaba lisans almak
bilmemkaç dolar acaba lisans almak
600bin dolarkaç dolar acaba lisans almak
La 1.5 m paramı ev bile alınmıyor kankabeyler akıl var mantık var 25 liradan 100 spin veriyorlar ve neredeyse herkesin 2k yı geçti ve 500 yatır 2000 çek diyor yani adam başı 1500 vereceğini söylüyor 1000 kişi yapsa 1.5m para yapar sizce mantıklı mı bu? kimse para yatırmasın bir gecede 6 babayı temizleyen polat gibi öfkelendim şu incellere
benim 390 iptal olmadı eğer 10 dk daha olmazsa geleecek derim2000 iptal oldu 2500 yaptım belki 500 yatırmış zanneder tekrar 2000 verdim sabaha kadar oynarım bunlarla😄
para değilse dağıt dost 1.5mLa 1.5 m paramı ev bile alınmıyor kanka
la hz darly misin sen twitterdakiLa 1.5 m paramı ev bile alınmıyor kanka
Ahhahs yok kankala hz darly misin sen twitterdaki
tamam o zaman şöyle yapıyoruz sence lori shane ile o işi yaparken memnun muyduAhhahs yok kanka
Benim üyeliğim varmis deneme bonusu bile kullanmisimSite bugun açıldıysa reklam yapıyodur belki işte başta her site böyle slotlarıda kısmamışlar açık slotlar normal olması gerektiği gibi
yok moruk vardı hepSite bugun açıldıysa reklam yapıyodur belki işte başta her site böyle slotlarıda kısmamışlar açık slotlar normal olması gerektiği gibi
Kanka shane deme uyuz oluyorum piçetamam o zaman şöyle yapıyoruz sence lori shane ile o işi yaparken memnun muydu
ne diyem mahmut mu diyem ahahah neyse tamamKanka shane deme uyuz oluyorum piçe